Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

21 Temmuz 2020 Salı

YAYIN MESAJI NEDEN KAPATILDI? SON GELİŞMELER

15 comments


Bir önceki yazımda carolynb adlı kulanıcının yayın mesajlarından bahsetmiştim. Onu okumadıysanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Peki yayın mesajında son gelişmeler neler?

"carolynb" kullanıcısından sonra "DTmeow2" adlı kullanıcı da aynı şekilde spam mesajlar atarak bizi bloğuna yönlendirdi ve akabinde hesabı kapatıldı.


Son 1 saattir de yayın mesajlarını görüntüleyemiyor ve yayın mesajı göndermek istediğimizde görseldeki hata ile karşılaşıyoruz:









yayın mesajı göndermek istediğimiz ekrana tıklayınca "yayın mesahı kaldırıldı" bildirimine ulaşıyoruz. HAYIR BEN YANLIŞ YAZMADIM,UYARI BU ŞEKİLDE YAZILMIŞ. Oyuncular bu yüzden  kendi hesaplarının güvende olup olmadığı konusunda çok endişeli.



Ben stardoll ekibinin bu mesajların önüne geçebilmek için bir süreliğine oyunun yayın mesajı gönderme bölümünü kaldırdıklarını düşünüyorum. Bu tarz mesajları gönderen kullanıcıların sayısı artınca, oyunun da bizlerin uygunsuz görüntüler görmemizi engellemek amacıyla yayın mesajlarını kapatmaları çok yerinde bir karar olmuş.

Tabii her olayda olduğu gibi bu olayı da abartanlar, oyunun kapanacağını düşünenler,yayın mesajını hackerların kapattığına inananlar ve bunlar hakkında kafalarında komplo teorileri üreten oyuncular da türemiş durumda. Stardoll ekibinden bir açıklama gelene kadar kimsenin söylediği şeylere itibar etmeyin ve fırsatçılara prim vermeyin.


Biz eda.stardoll'un zaman zaman bu tarz durumlar hakkında açıklama yaptığı ROYAL.TURK klübünü de, stardoll ekibinin yapabileceği açıklamaları da takip ediyoruz ve bir gelişme olur olmaz bloğumuzda duyuruyoruz.  

Lütfen endişelenmeyin ve stardoll ekibinden gelecek açıklamayı bekleyin. Bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın !!

15 yorum:

  1. bu nasıl bi oyun oldu artık bıktım soğudum oyundan

    YanıtlaSil
  2. ben de soğudum oyundan böyle merakta bırakacaklarına starblogdan an be an açıklama yapsınlar herkese birden hitap etsinler royalty klüptekiler insan biz neciyiz bilmek hakkımız bizimde illa royal mi olak stardoll elden gidiyi mi sizi de bir oraya bir buraya bilgi haber toplamak için yormasınlar ki enerjiniz yarışma yapmaya gitsin ne bu abi ya ben stardollun insan ayırdığını bilmiyordum bir de yok pride lar da insan siyahlarda insan ayrımcılık yapmayın diyip maval okuyolar biz onu zaten biliyih bak biz insan ayırmıyih şivem kaydı la

    YanıtlaSil
  3. Bizi bilgilendirdiğiniz için sağoluun <3

    YanıtlaSil
  4. Bizi bilgilendirdiğin için sağoll 💓.
    Oyundan soğumaya başladım yaa. :((

    YanıtlaSil
  5. bence de iyi olmuş Çünkü fazlalaşmıştı reklam yapanlarda artık chatte felan yapar herhalde

    YanıtlaSil
  6. Stardoll artık güvenilir bir yer değil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sakin olun arkadaşlar açıklamaları bekleyin abartan insanlara inanmayın korkmayıb

      Sil
  7. royal olacaktım vazcaydım hacker yok dediler stardoll admini korkutmak amaçlı saldırıdır demiş ama bak şimdi de bu çıktı ben hesabımı donduracağım galiba başka yol yok stardoll korku filmine döndü hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapma o kadar para ödedin sadece bir süre stardoll a girme

      Sil
  8. Her şer de bir hayır varmış inşallah bundada vardır

    YanıtlaSil
  9. stardollun açıklamasını bekliyoruz duruma göre yine olursa hack saldırıları biz toplu olarak stardollu bırakacağız kalanlar yeni fake hesaplar açıp stardollu büyütür besler artık sabrımızın son damlası artık stardoll hepimize açıklama yapsın saklama stardoll olanlar hiç normal değil cherydabodan beridir kaç kişinin hesabını haksız yere kapattında bu kadar olay oluyor ? bekliyoruz eski güzel günleri özledik

    YanıtlaSil