Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

31 Temmuz 2020 Cuma

STARDOLL'UN EN MARJİNAL TASARIMCISIYLA TANIŞIN: DİAFLASH

13 comments


Herkese selam! Ben Aphrodite

Bugün sizlerle yepyeni bir seriye başlıyoruz. Yeni serimizde stardolldaki ünlü tasarımcılarla yaptığım röportajları sizlerle paylaşıyor olacağım. Bu serinin gelme sıklığı konuştuğum tasarımcılara bağlı!!

İlk röportajımı tasarımlarının eşsiz ve çok marjinal olduğunu düşündüğüm ayrıca kişiye özel tasarımlar da yapan Diaflash ile yapmaya karar verdim. Kendisini stardoll_diaflash instagram hesabından da takip edebilirsiniz!!


Diana,ingiltereli bir maske ve saç tasarımcısı, yaptığı tasarımlardan bazılarını incelemek isteyebilirsiniz diye aşağıda paylaşacağım:







AYRICA CADILAR BAYRAMI İÇİN KULLANDIĞI ÖZEL TASARIMLARI DA MEVCUT.
 Ben örnek olması açısından 2018deki cadılar bayramı tasarımını aşağıya bırakıyorum💋




Diaflash ile yaptığım röportaj:

S: Benzerine rastlayamayacağımız, eşsiz tasarımlar yapıyorsun ve bunlar hiçbir tasarımcının tasarladığı saç ve maskelere benzemiyor. Bu maske ve saçları tasarlamaya nasıl karar veriyorsun? İlhamını nereden alıyorsun?
C: Teşekkür ederim! aslında her şeyden ilham alıyorum diyebilirim haha Önceden çoğunlukla eski holywood aktörlerinden ilham alırdım, son zamanlarda tasarımlarımda yeni şeyler denemeye çalışıyorum. Genellikle saç,maske ve ışıltı (highlighter) referansları konusunda ilham alabilmek adına pintereste bakıyorum. Örneğin görünüşünü çok beğendiğim bir göz resmi görürsem onu tasarlıyorum ve yüz için tasarladığım diğer maskelerle birleştiriyorum. Yani, tasarımlarım sonunda eşsiz oluyorlar ve kimseninkilere benzemiyorlar çünkü  bir şeyleri kopyalamıyorum, kendi tarzımı oluşturuyorum.


S: Tasarımlarından her birini tasarlamak ne kadar zamanını alıyor?
C: Ne tasarladığıma bağlı olarak değişiyor. Bazı tasarımlarımın bitmesi 2-3 günü buluyor. Tabii ki eğer tasarladığım parça çok karmaşıksa bir kısmını tamamlayıp kalanını ertesi güne bırakıyorum. Ancak eğer saç tasarlayacaksam yaklaşık 2-3 saatte tamamlayabiliyorum.

S: Bir şey tasarlarken hiç yaptığın tasarımdan memnun olmayıp yarıda bıraktığın oldu mu?
C: Satmak için tasarlaıdıklarım da dahil olmak üzere tasarımlarımın güzelliğinden emin olmam baya zor bir süreç gerektiriyor. Her zaman daha iyisini yapabilirmişim gibi hissediyorum.Yani evet, bazen tasarımlarımı yarıda bırakıp yenisine başladığım oluyor.

S: Son olarak tasarıma yeni başlayan/başlayacak olanlara ne tavsiye edersin?
C: Kesinlikle tasarımlarınızı başkalarının tasarımları ile karşılaştırmayın. İlk acemilik tasarımlarınızı, uzun zamandır tasarım yapmakta olan insanlarla karşılaştırmanız hiç adil değil! Sadece daha iyisini yapana kadar denemeye devam edin, sonunda mutlaka başaracaksınız. Ben de ilk başta tam bir felakettim haha 


Diana ile röportajımız bu şekildeydi. Yorumlarınızı bekliyoruuum xoxo

13 yorum:

  1. İlk gördüğümde baya şaşırmıtım gerçekten çok başarılıı 😍

    YanıtlaSil
  2. röportajı çok beğendim güzel bir seri olacak <3 şimdi gaza geldim saç tasarlayacağım :D

    YanıtlaSil
  3. ve bu seferki tıkladığım reklamlar epttavm ve mavi :*

    YanıtlaSil
  4. Çok başarılı cidden 👏🏻👏🏻 Özel yetenek gerektiyor ❤

    YanıtlaSil
  5. gaza geldim bende yapacağım şöökipkpiğrğ

    YanıtlaSil
  6. liability nin saç tasarımları çok güzel onunla röportaj yapar mısın? ve tasarımlarının kullanıcılar tarafından neden çok fazla ilgi gördüğünü sorar mısın ( delete lediği bir tasarımı başka kullanıcılarda 111sdden aşağı bulamıyoruz :/ )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ulaşmaya çalışıyorum birkaç haftadır fakat cevap alamıyorum💋 Benim de aklimdaaa

      Sil
  7. ya tasarımları çok güzel

    YanıtlaSil
  8. Mükemmel tasarımlar var. Harikalar ve ben gece gece gaza gelip maske tasarlamaya gidiyorum. :D

    YanıtlaSil