Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

31 Temmuz 2020 Cuma

YARIŞMALI KOMBİN ÖNERİLERİ #12

8 comments
Herkese selam, ben Aphrodite


Herkese mutlu bayramlar diliyorumm..

Bugün yarışmalı kombin önerileri serimizin 12.'si ile sizlerleyimm. Yazıyı okuyan herkesin yarışmaya katılmasını tavsiye ediyorum!! Bayram dolayısıyla katılımlar düştüğü için kazanma şansınız daha yüksek💋

Bana kombin önerilerinizi aphrodite.sd instagram hesabından gönderebilirsiniz. Beğendiğim kombinleri bebeğinizin ismi ile  birlikte paylaşabilirimm. İstediğiniz parçaları kombinleyip kullandığınız ürünleri belirterek yollamalısınız!! Tek şart kullandığınız ürünlerin hepsinin hala starplazada mevcut olması💋💖

Bugün kombinleyeceğimiz parça her bebeğin dolabında kesinlikle bulunması gerektiğini düşündüğüm it girls mağazasından temin edebileceğiniz harika bir bodysuit:





BUGÜN DE BU ÜSTÜ EN GÜZEL KOMBİNLEYEN BEBEĞE DİLEK LİSTESİNDEN BİR ÜRÜN HEDİYE EDİYORUMM 💋


Şartlar ise çok basit:


ÖNEMLİ: Eğer ekran görüntüsü ile uğraşmak istemiyorsanız kombininizi benim suitimde benim dollum üzerinde oluşturup tanıtımınıza ekleyebilirsiniz.


·      ** Eğer ürün sizde halihazırda varsa tanıtımınıza  ekleyip’’ stardollhayraniyiz.blogspot.com tek ürün kombin yarışması içindir’’ yazıp kombininizi paylaşmalısınız.


·      ** Eğer ürün sizde bulunmuyorsa https://hizliresim.com/ sitesini kullanarak yorumlara linkini bırakabilirsiniz. 

·     **  Bu şartları yerine getirdikten sonra yorumlara kullanıcı adınızla beraber katıldım yazarsanız kontrol edileceksiniz. Tanıtımınızdaysa ‘’tanıtımımda’’ yazmayı unutmayın.

NOT: HER GÜNÜN KAZANANINI BİR SONRAKİ YAZIMDA PAYLAŞIYORUM SÜRENİZ ERTESİ GÜN SAAT 13.00'A KADAR.

herkese başarılar diliyorumm..

1.KOMBİN


İlk kombini daha önce benim suitimde benim üzerimde görmüş olabilirsiniz. Çok fazla iltifat aldığı için blogda da paylaşmak istedim. Ben kombinlerimi oluştururken aynı rengin farklı tonlarını bir arada uyum içerisinde kullanmayı baya seviyorum.  Bu kombine özel olarak da farklı bir saç tercih ettim. Eğer sarı saçlarımı kullanmış olsaydım ortaya bir renk karmaşası çıkacaktı. Siz bu kombin hakkında ne düşünüyorsunu?

BU GÖRÜNÜMÜ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:

💋 IT GIRLS black ripped mom jeans
💋 THE JETSET hotbuys isabel marant waist belt
💋 IT GIRLS balenciaga inspired pantashoes green
💋 IT GIRLS neoprene bodysuit black
💋 IT GIRLS green small clutch bag
💋 VINYL lime top
💋 IT GIRLS trendy sunglasses


2.KOMBİN


2.kombinimiz bence baya havalı gözüküyor. Normal üyelerin de rahatlıkla sahip olabileceği ürünlerle oluşturulmuş bir kombin oldu. Bu sefer bodysuitin üstüne bir şey giymektense uzun ve şık bir kolye tercih ettim farklı bir alternatif görebilmeniz açısından. Zaten bu bodysuiti çok farklı ve yaratıcı şekillerde kombinlemek mümkün. Siz bu kombin hakkında ne düşünüyorsunuz?

BU GÖRÜNÜMÜ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:

💋BONJOUR BIZOU side lace up black pants
💋 FALLEN ANGEL beaded fallen necklace
💋 PEARLS blazer belt
💋 IT GIRLS neoprene bodysuit black
💋 IT GIRLS patent black mules
💋 IT GIRLS wool trench coat red






3.KOMBİN

Vee 3. kombini instagram üzerinden belirttiğim şartlar çerçevesinde bana öneren ve hazırlamak için çok emek gösteren monalisax'e teşekkür ederim. 


monalisax'in bu kombin hakkındaki yorumları:

Bu kombin biraz daha asi ve havalı tarz sevenler için. Açıkçası benim içime çok sindi.Belki biraz daha aksesuarla güçlendirilebilir. Benim uygun aksesuarım yoktu ve böyle tercih ettim. Umarım beğenirsiniz.

Kullandığım ürünler;
*Pantolon : Vinly 14 sd
*Çorap : Vinly 212 sc
*Çanta : Vinly 8 sd
*Bot : Vinly 9 sd
*Gözlük : It girls 5 sd
*Ceket : Vinly 17 sd


YARIŞMALI KOMBİN ÖNERİLERİ #11 KAZANANI

Kazanana dilek listesinden bir ürün hediye ettiğim yarışmalı kombin önerileri serimizin 11. kazananı " alaca_girl_ " oldu.  Ben yaptığı kombini çok beğendim. Sadece çantası daha küçük olabilirdi diye düşünüyorum. Kendisi ilk günden beri yarışmaya sürekli katılıyor ve kombinlerini inanılmaz geliştirdi. Bunun için de ayrıca tebrik ediyorum ve önümüzdeki yarışmalar için de bol şans diliyorum!!

Siz de göz atabilesiniz diye kombinini aşağıda paylaşacağım:


Bir önceki yarışmamızın yorumlarına giderek tüm yarışmacıların stillerini inceleyebilirsiniz. Herkes git gide harika kombinler yapmaya başladı, karar vermek benim için çok zor!! Tüm yarışmacıların kombinlerini ve tarzlarını incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

katılan herkese çok teşekkür ediyorum💋


KOMBİNLER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN XOXO





8 yorum:

  1. ilk yorum iyi bayramlar hemen katılacağım onla çok güzel kombin yapacağım

    YanıtlaSil
  2. katılıyorum tanıtımımda nsyldz2008

    YanıtlaSil
  3. katılıyorum tanıtımımda nickim: lovelyzeynomina

    YanıtlaSil
  4. katılıyorum tanıtımımda nickim: AyseSevda

    YanıtlaSil
  5. katılıyorum tanıtımımda nick walphina

    YanıtlaSil
  6. https://hizliresim.com/ehNYIv NİCKİM; senanur_3437

    YanıtlaSil
  7. tanıtımımda bulabilirsin nickim yolodi :)

    YanıtlaSil
  8. https://hizliresim.com/md0mdC teşekkür ederimm <3 bende kendim fark ettim ilk başlarda iyi değildi ama bende kombinlerimi beğenmeye başladım :D bence monalisax ve senini kombinlerinde muhteşem olmuş

    YanıtlaSil