Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

31 Temmuz 2020 Cuma

EN GÜZEL SUİTLER #3

7 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Bolca görselden oluşan bu yazıyı okurken büyüleneceksiniz! Çok sevilen "En Güzel Suitler" serimizin 3.yazısı ile sizlerleyiz. Hız kaybetmeden görselleri inceleyelim;
Twitter, Instagram ve de Onedio'da büyük bir ilgi gören Cennet Mahallesi kospilavım ile yazıma başlamasam olmazdı. İlk sırayı kesinlikle bu suit hak ediyor. Kendim yaptım diye demiyorum ama efsane oldu.


Bu kullanıcı için bir elinde on marifet desek yeridir. Kendileri Starblogger, harika sutiler yapmayı beceriyor ve de muhteşem tanıtım örneklerine rastlayacağımız bir blog sitesi var! İkinci sırayı kesinlikle bu suit hak ediyor!
Şimdilerde çok sık girmese de oyunun bir zamanlarda efsanesi olan rojda32 adlı kullanıcının bilgisayarınızı kastıran o suitlerini gezmezseniz çok şey kaybedersiniz!


Gene harika bir suit ve gene AllDolledUp... İşini seviyor olmalıdır ki tüm odalarını harika eşyalarla doldurmuş. Kesinlikle göz atmalısınız.

AllDolledUp adlı kullanıcının Türk versiyonu! Aynı deyimi kesinlikle smgkyk'ya da kullanmalıyız; "On parmağında on marifet."
Smgkyk yeteneğini muhteşem İstanbul manzarası ile birleştirince ortaya, bu harika suit çıkmış.
Doğa ile iç içe bir ev. Mesele evin güzelliği değil, ona verilen emek. 
BONUS: Bayrama özel mezarlık temalı suite mutlaka göz atın. Göz atmışken de Hatice'nin ruhuna bir Fatiha da üflemeyi unutmayın. 
🎀BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN🎀

7 yorum:

  1. Abla çok güzel olmuş bide JKROWLİNGSworld adlı bi kullanıcı var harry potter filmlerinin aynısını yapmış ayrıca ilk yorum <3

    YanıtlaSil
  2. Alldollup starblogdaki yazısında gittiği bir partide bir türkün kendisine cinsellik içeren bir şey söyledigini bu yüzden türkler hakkında bişeyler dediğini hatırlıyorum ama ona kızmıyorum edepsiz konuşan cibilliyetsize kızıyorum onun gibiler yüzünden tüm türkler böyleymış gibi saçma şeyler ortaya çıkabiliyor doğal olarak!smygk te blogger biliyoruz da bilinmeyen göz önünde olmayan kişiler paylaşılsa daha zengin bir içerik olur teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, ilerleyen yazılarımızda daha bilinmedik suitleri paylaşacağım. Şimdilik bunlar aradan çıksın ki en güzel suitlere bu suitleri koymadı demesinler.

      Sil
  3. pubg reklamına ve ankara otonomi ve sakarya eğitim kurmları reklamlarına bastım yazı çok güzel sen gibi eline sağlık nsyldz2008 ( üstün müq)

    YanıtlaSil
  4. çoğunu görmüştüm :D böyle görünce özellikle rojda nınkini nasıl yapıyorlar ya diyorum sürekli :DDDd

    YanıtlaSil