Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

22 Temmuz 2020 Çarşamba

YAYIN MESAJI İLE İLGİLİ STARDOLL AÇIKLAMASI!

12 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Bildiğiniz üzere dün akşam saatlerinde "HURRY" başlıklı yayın mesajına tıkladığımızda bloga yönlendiriliyor ve +18 giflere maruz kalıyorduk. Stardoll'da saldırıları durdurmak için olmalıdır ki yayın mesajı akışını durdurdu. Yaklaşık 2 saat önce bunun ile ilgili Stardoll Admin resmi bir açıklamada bulundu. 
Gelin açıklamayı inceleyelim;
"Merhaba Bebekler,

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, bloglarında uygunsuz görüntüler yayınlayıp yayın yapan troll ile ücretsiz Stardollar vereceğiz yalanlarıyla toplu mesajlar gönderen troll geri döndü.

Bu nedenle, teknik ekibimiz bunun olmasına izin veren sorunları çözdüğünden şimdilik Broadcast mesaj yayınlarını kapatmaya karar verdik. Bunu kontrol altına almak için önlemler alıyoruz ancak bu biraz zaman alıyor.

Sorunların çözüldüğünden emin olana kadar Broadcast mesajlarını tekrar açmayacağız.

Ayrıca, trolleri tamamen ortadan kaldırma çalışması devam ettikçe, arada sırada teknoloji ekibimizin gözden geçirmesi için, Stardoll'un etkilenen diğer kısımlarının da çalışmasına ufak aralar verildiğini fark edebilirsiniz.

Eğer arkadaşınız olmayan birinden, link içeren bir mesaj alırsanız, üzerine tıklamayın. Bir hatırlatma olarak, Stardoll'da sizi siteden dışarı çıkaracak bir link yoktur, bu yüzden sadece Stardoll.com'da oturum açtığınızdan emin olmak için URL'nizi her zaman kontrol edin.

Yayınlanmamış bir broadcast mesajınız olduysa, geri ödeme için lütfen sizler için gece gündüz demeden çalışan Destek Personellerimize yazınız.


Teşekkürler!"

Bu yapılan saldırıyı "troll" olarak adlandırıyorlar. Açıklamalar, artık tatmin edici olmamaya başladı. Yayın mesajını kapatmak yerine bu saldırıların önüne geçilse çok daha yararlı olurdu. Ben ve benim gibi NCG ya da CG deneyenler için oldukça talihsiz bir durum. Bu arada hatırlatmışken de söyleyeyim; beni halen 5/5 oylamadıysanız sizi suitime beklerim (:
İnanın oy toplama telaşının içinde blog yazısı yazmak oldukça zahmet verici. Yazı hakkında düşüncelerinizi de belirtirseniz çok mutlu olurum.
Sevgiyle kalıın!

12 yorum:

  1. evet küçük çocuklarda oynuyor bence uygunsuz ben görmedim ama miqifaremm felan kötüydü umarım bir daha olmaz yarın mesajı kapanırsa biraz kötü olabilir çünkü oy felan isteyeceğimizde zaman kaybetmemiz olur.

    YanıtlaSil
  2. bilgi için teşekkürler bu arada 2. oldum nickim:hayat34344 :)

    YanıtlaSil
  3. bilgileriniz için çok teşekkürleeer <3

    YanıtlaSil
  4. Stardoll'un etkilenen diğer kısımlarının da çalışmasına ufak aralar verildiğini fark edebilirsiniz. Burada neyden bahsediyorr?

    YanıtlaSil
  5. 10 kişilik çekilişin sonucu ne zaman açıklanacak?

    YanıtlaSil
  6. Hep aynı tarz açıķlamalar :((

    YanıtlaSil
  7. okumamıştım bende diyorum ya niye atamıyorum diye :D

    YanıtlaSil
  8. abi şu elitler neden bi el atmıyor olaylara içlerinde hep yazılımcılar hackerlar felan vardır di mi oyunda görev alsınlar tekrardan çoğunu crewlerin zaten ne demeye görevden men ettiler ki bak ortamda - yrragımı gör bilmem kaç cm adıylan - feykler açan bi abaza sapıh var onları bu elitler neden oyundan atmıyolar bu elitlerin görevi ne olayı ne abi şimdi yorumumu silmezsiniz di mi yani o adla adam gitmiş stardollda hesaplar partiler açıyor kimse de engel olmuyor benim yorumum sorun olmaz yani o adı koyan o adamların suçu ben iyice anlayın hatırlayın dikkat edin diye şey ettim belirttim yane ok?

    YanıtlaSil
  9. tebrikler <3
    troller sadece Türkiyemizdeki üyelere mi saldırmış
    stardoll admini hep türkçe yazmış hiç ingilişce yazmamış
    korkalım mı ne suçumuz vardı bizim anlamıyorum

    YanıtlaSil