Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

1 Mart 2021 Pazartesi

SCHIAPARELLI YENİ KOLEKSİYONU!

12 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Starplaza, her hafta daha büyük hamlelerle bizi şaşırtmayı başarıyor! Starplaza'nın limitli olmayıp değerli olan TRIBUTE serisi, uzun bir aradan sonra yeniden sahalara döndü. Fakat bu hamlenin asıl çokomelli yanı bu değil, Starplaza'nın yeni bir markaya imza atmasıydı. 
Spoiler ekranına düştüğü andan bu yana gündemden düşmeyen parçalar, buram buram Young Hollywood kokuyordu. İkonik kıyafetleriyle tanıdığımız Young Hollywood, Lady Gaga'nın kıyafetine ev sahipliği yapabilecek tek marka diye düşünülüyordu ta ki Schiaparelli logosu spoiler ekranına düşene kadar!

Interior size tanıdık gelmiş olabilir. Zira kendisinin farklı bir versiyonunu, yine bir Tribute ürünü olan Off-White koleksiyonunda görmüştük.

Koleksiyon görünümü:


Schiaparelli markasından alıntılanan parçaların orijinalleri:













Siz koleksiyonu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

12 yorum:

  1. uzun zamandır tribute gelmiyordu özlemişim ve favorim gözlüklerr ve yine her zamanki gibi harika bir yazı 💜

    YanıtlaSil
  2. son fotoğraftaki transparan elbise çok değerlenecek gibi geliyorr *-* eline emeğine sağlık begüm ablaa ❤❤

    YanıtlaSil
  3. Sonunda stardoll eski haline döndü. Koleksiyon çok güzel fiyatlar da uygun gibi ve limitli değil bu yüzdem young hollywood olmadığına sevindim ama umarım young hollywood ve bir dekor katı da gelir artık özellikle DIY gelirse çok iyi olur

    YanıtlaSil
  4. Peki yine bizi umursamamaları... Artık erkekler için parçayı geçtim unisex bir şey bile yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mr. Geldi diye onumuzdeki 384959 sene erkek urunu getirmezler diye dusunuyorm

      Sil
    2. Bu arada zaten biliyorum bu parçalarda unisex olabilecek bir şey yok. Ben genel olarak sitem ediyorum. Ama bu koleksiyonun gerçeğinde erkek parçaları da var diye biliyorum. -Eğer doğru biliyorsam- onları da getirebilirlerdi.

      Sil
  5. Tribute sezonu açılmış, çoook mutluyum. Fakat çoğu elbise ve elbiseler de farklı. Umarım gucci, dior tribute de gelir. Bu arada acaba hotbuys ne zaman gelir? Merak içindeyim!

    YanıtlaSil
  6. LE ürünleri geldiği zaman yakalayamamıştım bunun gelmesi aşırı iyi oldu bencee. umarım yakın zamanda YH de gelirr :))

    YanıtlaSil
  7. Abla launcher açılmıyor yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an bende açılıyor. Bazen tam ekran yapmadan açılmıyor bende. Tam ekran yapıp biraz bekle. Açılırsa tekrar eski haline getirebilirsin.

      Sil
    2. Cok sorunlu ya, silip tekrar yukledigim bile oluyor acilmadiginda:(

      Sil