Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

28 Ocak 2021 Perşembe

STYLIST STUDIO NEDİR, NE DEĞİLDİR?

7 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Hepimizin yolu, cezbedici satın alım ekranına sahip olan Stylist Studio sayfasına düşmüştür. Aman diyeyim sakın o cezbedici ekrana kanıp da Stylist Studio alayım demeyin. O ekrana tav olanlar şu anda çok pişman. Neden pişman olduklarını "Neden Stylist Studio Almamalıyız?" başlığına sahip olacakken "Stylist Studio Nedir, Ne Değildir?" başlığını alan yazıda göreceğız.

Öncelikle temel bilgilerle başlayalım.
2012 senesinde açılan Stylist Studio, tarzına güvenen bebekler için oluşturulmuştur. İlk başlarda yoğun bir ilgi gördü fakat kombinlerinden komisyon elde etmek uğruna fake açan Stylist Studio sahipleri, bu ilginin azalmasına sebep oldu.

Sorularla devam edelim.
Kâr etme amaçlı alacaksanız kesinlikle tavsiye etmem. Benim müşterilerim tamamen görev için gelenlerden oluşuyor, sizde de durumun farklı olacağını sanmam. Zaten bu kârdan sadece Süperstar veya Royalty statüsüne sahip üyeler yararlanabiliyor.

Tabii ki. Aksi halde ne kadar kombin yaparsanız yapın, satın alınmazsa hiçbir kârınız olmayacaktır.

Hayır, istediğin kadar parça kullan. Hiçbir şekilde sınır yok!

Yaptığın kombin eğer satılırsa kombin tutarının %10'u kadar komisyon kazanırsın. Mesela 100 SD'lik kombinin satın alınırsa 10 SD kârın olacaktır. Komisyonun Starcoins ile ödendiği durumlar da olmuyor değil. Mesela 24 SD'lik kombinin satıldı, bu durumda 2 SD 4 SC kârın olacaktır. 
Fakat Starcoinsli bir parçanın satışından hiçbir şekilde kazanç elde edemezsin.
Kombin 93938483839 SC olup satılsa bile hiçbir kazancınız olmaz.

Süperstar veya Royalty isen tabii ki.

~BONUS SORU~
S: En iyi 5 stilist listesine girersek ne olur?

C: O listeye girmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki değişen tek şey, görev için sıranıza giren kişi sayısının çoğalması! Bunun haricinde ödül veya kupa verilmiyor. 
Zaten bu listeye girmek eskisinden çok daha basittir. Genellikle şimdiki bebekler, yan hesaplarından kendi sıralarına girip kombinlerini satın alarak bu listeye girmeyi tercih ediyorlar. Yetmezmiş gibi bir de bu sayede SD kazanıyorlar!

S: En iyi 5 stilist listesine nasıl girerim?
C: Kombinlerinizi satın aldırarak!

STYLIST STUDIO SAHİPLERİNİN GÖZÜNDEN STYLIST STUDIO:




Stylist Studio'ya bu yazıdan önceki bakışlarınız nelerdi bu yazıdan sonraki bakışlarınız neler? Yorumlarınızı bekliyoruz.

7 yorum:

  1. Hiç yorum yokmuş o zaman ilk yorum 😁
    Bu arada, Ss Ry değilseniz kesinlikle Stylist Studio almayın, pişman olucaksınız.

    YanıtlaSil
  2. yazı gerçekten baya yararlı oldu eğer ss olsaydım ilk işim stylist studio almak olacaktı şuan vazgeçtim hele ki o fake hesap kısmını gördükten sonra yok, gerek yok. bu arada begüm abla bu harika cosplayden sonra stüdyona hiç girmemiştim harika görünüyorsun kıyafetinle uyumun falan müthiş stdryfugıhojp

    YanıtlaSil
  3. çok merak ediyordum stylist studioyu, yazı için çooookkk teşekkürler 💕💕

    YanıtlaSil
  4. çok detaylı olmuş baya kişi almaktan vazgeçecek gibi duruyor ama :D

    YanıtlaSil
  5. keşke almasaydım bende çok pşmanım aldığıma ss liğimin bitmesine 1 hafta varken almıştım toplam kazancım 3 sd sadece :((

    YanıtlaSil
  6. Bence ss veya ry iseniz de almayın. Ben paranın hepsi geliyor diye düşünerek aldım. Hiç karlı değil. Ve hep görevden gelenlerle oluşuyor. ALMAYIN.

    YanıtlaSil
  7. Stylist studiom var ve gelenler hep fake hesaplar görev için sıraya giriyorlar ilk başlarda satış yapmıştım ama hiç faydası olmadı bana keşke kapatma şansımız olsaydı :(

    YanıtlaSil