Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

27 Ocak 2021 Çarşamba

ANİDEN GELEN iCARLY ÜRÜNLERİ?

6 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Sanırım "Aniden Gelen..." isimli bir etiket açmam gerekiyor, zira bu hataları daha çok yaşayacağımızı düşünüyorum. Birkaç gece evvel gelen Antidote etiketli çanta, kasıtlı yapılmış olabilir fakat bu gece gelen iCarly ürünleri hatadan başka bir şey değil. Böyle dememin sebebi ise ürünleri alamıyor oluşumuz.
Geceye damga vuran üç ürün, Yeni Ürünler bölmesinde ve katalogda görüntülendi.


Bu parçaları almaya çalıştığımızda karşımıza çıkan hata ekranı:
Bu üç ürün, yabancıların link aracılığı ile eriştiği bedavalardandı. Ürünlerin Starplaza'ya 0 SC olarak düşmelerinin sebebi de budur. 
iCarly ise Nickelodeon kanalında yayınlanan bir dizidir. Nickelodeon kanalının Stardoll'a sunduğu onlarca diziden sadece bir tanesidir.
iCarly dizisi Stardoll'da harika bir şekilde tanıtıldı. Karakterlerin elbiseleri oyuna uyarlandı, dizi adına testler ve kulüpler açıldı. 
Starplaza'ya aniden gelen üç ürün de zaten dizi karakterlerinin giysileridir.

O üç ürün, eskiden bu torba ile sunuluyordu. 

Bu gece gelen ürünler hata da olsa geçmişi yâd etmek açısından gelmeleri iyi oldu diye düşünüyorum. Parçalar buram buram 2010 Stardoll'u kokuyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.
GÜNCEL NOT: Hatalı ürünler Starplaza'dan kaldırıldı.

6 yorum:

  1. ya tamam bunları getirmeleri iyi hoş ama bunların yerine LE, Antidote vb. limitli ürünler getirilse daha güzel olabilir mini koleksiyon ve Archive görmekten bıktım...

    YanıtlaSil
  2. keşke alınabilseydi :( eskiden hediye kodları vardı onları yazarak bedavaya kıyafet alırdık sebepsizce o geldi aklıma 👾

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deli gibi hediye kodu arardım :'(

      Sil
  3. keşke alabilsek ne güzel olurdu :( öyle boş boş duruyor :'(

    YanıtlaSil
  4. ya bari suitimize hediye olarak gönderseler hevesimizi kursağımızda bıraktılar :(

    YanıtlaSil
  5. abla tabletim bozuldu sizi takip edemedim nick ecriin100

    YanıtlaSil