Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

30 Aralık 2020 Çarşamba

SÜPERSTAR PAKETİNE PROMOSYON!

11 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Çalkalanan gündemi durdurmak için olsa gerek Süperstar paketinin gününe %100 oranında promosyon eklendi. Stardoll Launcher'deki hatalar -eksiklikler- birçok oyuncuyu Stardoll'u bırakmaya sürükledi. Oyuncu sayısındaki düşüşü mü gördüler, Facebook gruplarında paylaşılan sitem dolu yazıları mı okudular bilmem ama ben bu promosyondan biraz özür havası sezdim. 

Klasik SS paketine 30 gün daha eklendi ve paketin içeriği 200 SD+60 GÜN SÜPERSTARLIK oldu! Bu kampanya Ocak'ın 7. gününe kadar devam edecek.

Promosyonun etkisiyle, paketten 7 defa alınca Royalty oluyoruz! Bu da 72 TL'ye Royalty olmak anlamına geliyor!
Royalty paketi almadan nasıl Royalty oluyoruz ki, diyenler için hemen sistemi anlatalım.
Aldığınız paketin içeriğinde kaç gün var ise, o gün sayısı kadar "ROYALTY OLMANA KALAN GÜN SAYISI" denilen sayaçtan düşüyor. Mesela 30 günlük paket aldığımızda 335 sayısından 30 düşecek ve 305 kalacak. Paket ala ala o sayacı 0'a düşürünce, bundan sonra aldığımız SS paketleri bizi her zaman Royalty yapacak.

Yeni gelen promosyonla beraber paketin içeriğinde 60 gün olduğundan, 365 gün sayacını bitirmek için 7 defa SS paketi almamız yetecek! Royalty olmayanlar için harika bir fırsat, kaçırmayın derim!
Siz bu harika fırsatı nasıl yorumluyorsunuz? Sizce neden yapıldı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

11 yorum:

  1. indiremeyince ne anlamı kalacak ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. off:( çok üzülüyorum senin için. 64 bit videolarına baktın mı hiç

      Sil
    2. baksamda bişey farketmeyecek kaldırmaz pc

      Sil
  2. güzel ama alamıyorum :,)

    YanıtlaSil
  3. stardollun uygulamasından (access değil şu anki) giriş yapanlara bedava mavi ceket veriliyor haber yaparsanız iyi olur.

    YanıtlaSil
  4. Anlamsız. Bu kadar üye oyunu indiremediği halde böyle şeylerin hiçbir anlamı kalmıyor. Şunları yapmaktansa uygulamanı geliştirseler, 32bit bilgisayarlar için indirmeği sağlasalar, mobil uygulama yaratsalar daha yararlı olurdu herkese. Ama stardoll şuan napıyor ya. Keşke site kalkmasa bari ev, mağaza fln açmasa bile giririz öylesine

    YanıtlaSil
  5. Sonunda aldığım ss lik paketlerinden sonra ry olabilirim ama büyük ihtimalle bunu aldıktan biraz daha sonra olurum :/

    YanıtlaSil
  6. aynı karttan farklı hesaplar için ödeme yapamıyorum sadece 1 hesap ss oldu ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  7. Bir şey sorucam diğer ss pramsayonu da inidiirme girmiş sanrım yoksa ben mi yanlış anladım

    YanıtlaSil