Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

23 Kasım 2020 Pazartesi

MSW ŞAMPİYONLARIYLA RÖPORTAJ | ŞAMPİYONLUK TÜYOLARI

10 comments
Merhaba sevgili okurlarım. MSW'nin açıklanması, beraberinde günlerce süren kaosu getirdi! Kimileri sonuçtan memnunken kimileri şampiyonlara sırf kazandığı için sitem eder olmuş! Peki bu durumdan etkilenip zorbalığa maruz kalan şampiyonlar ne der, hiç düşündünüz mü? Gelin şimdi MSW şampiyonlarının sevincine ortak olalım. Gelen tepkileri beraber inceleyelim.

İlk röportaj konuğumuz, ülkemize ikincilik kuşağını getiren Sookie.Stardoll!
SORU: 1.olamamana mı üzüldün, 2.olmana mı sevindin? Hangi duygun daha ağır bastı?
CEVAP: Olmama sevindim çünkü elbiseme hayran kaldım, hatta iyi ki ikinci olmuşum dedim.

SORU: Hangi şampiyonun elbisesi daha iyi? 
CEVAP: Kesinlikle 2 ve 3.nün. Şampiyonun elbisesini hiç sevemedim.

SORU: Kazandığını öğrendiğinde ilk tepkin ne oldu, ilk kimlere haber verdin?
CEVAP: Kazandığımı öğrenmem çok kötü oldu. Sayfada 3 defa hata oldu ve şampiyonlar çok kısa bir süre göründü. Ben o anı yakalayamamıştım. Yakalayan oyuncular o anları ilk paylaştığında herkes shop dedi. Hevesim kursağımda kaldı şahsen, sonra ekranı hatasız bir şekilde görünce gururlandım. Ülkeme tacı getirmeyi çok istiyordum!

SORU: Hak ettiğini düşündüğün fakat finalistlerde adını göremediğimiz bir aday var mı? 
CEVAP: Var, GoldenCandice. Başından beri hep ikimizin taç almasını istedim ama olmadı. 1 ve 3.ye halen şaşkınım. Benim gönlüm gerçekten ikimizin kazanmasından yanaydı fakat birimiz alabildik. İyi yarıştığımızı düşünüyorum, zaten sadece biz ve birkaç kişi adil oynadı! Geriye kalan herkes one-stop kurallarına aykırıca ürün verdi, oy satın aldı. 
GoldenCandice en azından gururuyla sonuncu oldu. Diğerleri gibi gurursuzca tepede olmaktan iyidir.

SORU: MSW sürecinde kaç saatini oyunda geçirdin? 
CEVAP: Sadece 5-6 saat uyuyordum. Geriye kalan saatlerde tamamen oyundaydım başka türlü taç getiremezdim diye düşünüyorum.

SORU: Gelecek sezonların adaylarına tavsiyeler verir misin?
CEVAP: Diğer sezonlarda denemeyeceğim, deneyen insanlara destek olacağım. Bu süreçte kampanya aşırı önemli! Ben Kızıl Kraliçe kampanyası yaptım ve Facebook, İnstagram'da çeşitli komik görseller hazırlayıp ülkemizi tanıttım. Kebap, iskender, börek, lokum... Her şeyiyle ülkemi güzel tanıttım. İnsanlar da bunu sevip beni oyladı galiba. Hiç yapılmamış bir şeyi yaptığım için kazandığımı düşünüyorum ve bu yüzden yapılmamış bir kampanya yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Mesela ben MSW tarihinin ilk kızıl kraliçesi oldum, aşırı mutluyum!

İkinci röportaj konuğumuz, bolca zorbalığa maruz kalan ve senelerdir hayalinden vazgeçmeyen MSW şampiyonu AllDolledUp!
SORU: Hangi şampiyonun elbisesi daha iyi? 
CEVAP: Bu seneki tüm ödüllerden çok etkilendim. Üç elbiseyi de sevdim! Elbisemin bebeğimin ten rengine uyacak şekilde özel olarak tasarlandığını görünce şaşırdım, bu yüzden en çok kendi elbisemi sevdiğimi söyleyebilirim.

SORU: Kazandığını öğrendiğinde ilk tepkin ne oldu, ilk kimlere haber verdin?
CEVAP: Bana şampiyon ekranını gönderen insanlar tarafından trollendiğimi düşündüm. Sonra sayfayı yeniden yükledim ve şok oldum! Arkadaşlarımla Discord'da parti verdik. Onur duydum, şok oldum! Çabalarımın karşılığını nihayet almıştım.Yorumlarınız ve mesajlarınız beni çok mahcup ediyor. Beni oylayan herkese minnettarım.

SORU: Hak ettiğini düşündüğün fakat finalistlerde adını göremediğimiz bir aday var mı? 
CEVAP: Bence goonies4ver, green_sheepy, ve valley MSW'nin final panelinde olmayı hak etti!

SORU: MSW sürecinde kaç saatini oyunda geçirdin? 
CEVAP: Boş zamanlarım bebeğim için kampanya yapmakla geçti. Bebeğimi topluluğa karşı en iyi şekilde pazarladığımı düşünüyorum. Bir ay boyunca her gün çevrim içiydim ve MSW'ye başlamadan bir gün önce bir ayın enerjisini bir günde depolamak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Her zaman vitaminlerimi, suyumu ve yiyeceklerimi tam aldığımdan emin olmalıydım. Kendimi tüketmek ya da aşırı yormak istemedim. Sağlığım benim için gerçekten önemli. Masamda oturup saatlerce bilgisayarımda kampanya yapacak kadar sağlıklı ve enerjik olduğumdan emin olup bu işe başladım. Etrafındaki olumsuzluklara rağmen pozitif kalmaya özen gösterdim. Oy toplarken arkadaşlarımla sohbet etmeye ve zihinsel olarak zinde kalmak için müzik dinlemeye devam ettim.

SORU: Gelecek sezonların adaylarına tavsiyeler verir misin?
CEVAP: MSW sırasında bir cümle duydum "MSW sırasında dikkatli olun, bu sağlıksız ve tehlikeli bir yarışma." bu bende o kadar yankı uyandırdı ki sağlığıma hiç olmadığı kadar dikkat ettim. Benim tavsiyem, MSW yolculuğuna yalnızca kendinize güveniyorsanız ve hayatınızın bir AYINI bilgisayar başında oturup oy toplamak için harcamaya hazırsanız başlamanızdır. MSW'yi ve önceki kazananları inceleyin. Spam mesajları atmanız kazanacağınız anlamına gelmez. Şampiyonluk; kişilik, zihin gücü ve zeka gerektirir. MSW, Stardoll topluluğundaki en iyi bebekler hakkındadır: başkalarına ilham veren bir oyuncak bebek, beğenilebilirlik ve kendini tanıtma. Aktif üye misiniz? Harika süitleriniz var mı? Geniş arkadaş ortamına sahip bir tasarımcı mısınız? Büyük ve eğlenceli bir kulübünüz var mı? Blog yazmayı ve insanlarla sosyalleşmeyi seviyor musunuz? Yarışmalar hakkında deneyiminiz var mı? Cevabınız evet ise ve bunlardan herhangi birinde başarılı olduysanız MSW yarışmasına katılmaya hazırsınız demektir. Dikkatli olun ve yalnızca hazırsanız başlayın. Kazanmanın tek yolu gerçek oy toplamaktır. Stardoll'da 14 senedir oyundayım ve bir arkadaş ortamı oluşturdum. Ben bir hikaye anlatıcısı, sanatçı, tasarımcı, yazar, arkadaş ve yaratıcıyım. Şöhret Geçidi'nde iz bırakıp bir nezaket ve yaratıcılık mirası bırakmak istedim. Kazanmak için yarıştım ve bana oy veren birçok akıllı ve nazik insan sayesinde kazandım! Bunu hak ettiğime inanıyorum ve kimsenin bu gururu elinden almasına izin vermeyeceğim! Onur duydum ve alçak gönüllüyüm. Hile yapmak, rüşvet vermek ve sahte oylar sizi şampiyonluğa götürmez. Nazik olun, adil oynayın ve ORİJİNAL OLUN. Ayrıca tam zamanlı bir öğrenciyseniz bu yarışmadan kaçının. Yoğun bir programınız varsa MSW için koşmayın. Günün sonunda anlayacaksınız ki bu sadece bir oyun.

👇Şampiyon ADU'nun röportaja eklemek istedikleri var👇
Herkes kazanmak ister, ancak yalnızca bir kazanan olabilir. Nazik ve saygılı olun, Stardoll kurallarına uyun, oy çalmayın ve gerçek oylar verin. Ne ekersen onu biçersin. Zaman ve çaba gösterin, karşılığını alacaksınız. O kadar çok insan kazanmak istiyor ki şampiyonluğu hak etmek için öne çıkmalısın. Sosyal medyada zorbalığa uğradım ve eleştirildim, hepsini görmezden gelmek ve pozitif kalmak zorunda kaldım. Sosyal medyadan ve dramadan kaçının! Emin olun ki çok ileri gideceksiniz!

Üçüncü röportaj konuğumuz, adını ilk iki şampiyon kadar sık duymadığımız berthaneves!
SORU: 1.olamamana mı üzüldün, 3.olmana mı sevindin? Hangi duygun daha ağır bastı?
CEVAP: Üçüncü sırayı kazandığım için çok mutluyum, hiç de üzgün değilim! Dürüst olmak gerekirse harika bir sürprizdi çünkü kişisel nedenlerle son dönemde oy toplayamamıştım. Bundan ötürü de ilk 3 arasında olmayacağımı düşündüm.

SORU: Hangi şampiyonun elbisesi daha iyi? 
CEVAP: Bütün elbiseler güzel ama ben kendi elbisemi tercih ederim. LOL

SORU: Kazandığını öğrendiğinde ilk tepkin ne oldu, ilk kimlere haber verdin?
CEVAP: Kazandığımı öğrendiğimde dışarıdaydım. Bu yüzden duygularımı içimde tutmam gerekiyordu ama çığlık atmak istedim. İlk konuştuğum kişi en iyi arkadaşım Juninho'ydu (Oyuncak bebeğim: Julie)

SORU: Hak ettiğini düşündüğün fakat finalistlerde adını göremediğimiz bir aday var mı? 
CEVAP: Evet, birkaç isim sayabilirim. Julie, Lila, JoaoSoares, Ery

SORU: MSW sürecinde kaç saatini oyunda geçirdin? 
CEVAP: Herhangi bir sorun olmadığı günlerde yaklaşık 15 saat harcadım.

SORU: Gelecek sezonların adaylarına tavsiyeler verir misin?
CEVAP: Verebilirsem tavsiyem: ısrar et, savaş, pes etme. Çoğu zaman imkansız görünebilir, ancak inancınız ve tevazunuz varsa hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Bu yazıdan sonra şampiyonlar hakkındaki düşünceleriniz değişti mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

10 yorum:

  1. ADU hakkında düşüncelerim değişti.Çok zorbalık yaptılar gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Yaaa çok güzel bir röpörtaj olmuş ♥♥♥ GoldenCandice beni de çok etkilemişti, onu da en azından ilk 5'te görüyordum. Ama Alldolledup o kadar emek verdi ki bu sene benim içim çok rahat, çünkü hakkettiklerini düşünüyorum ♥♥ Sookie Stardoll zaten finale kaldığını öğrenince direk ziyaretçi defterine güzel yorumlar bıraktığım kişilerden. İkinci olması beni üzmedi çünkü bence önemli olan dereceye girmek, kendisi çok tatlı bir kişi ve o bizim ilk kızıl gueen'imiz ♥♥♥♥ Çok güzel bir yazı olmuş, emek emek emekkk ♥♥♥♥♥

    YanıtlaSil
  3. Ya çok güzel bir röportaj olmuş ❤️ Gerçekten ilk 3’e girenlerin duygularını merak ediyordum.Ellerinize sağlık 🌙

    YanıtlaSil
  4. Bu repörtaj mükemmel❤ Sookie fav'ım 💞🦋

    YanıtlaSil
  5. AllDolledUp,Sookie.Stardoll ve berthaneves gerçekten hakkediler hepsinin ayrı ayrı kendilerine özgü tarzlaları var ve çok çabaladılar.Bu yıl baya iyi ve zorlu rakipleri vardı.Bende birkaç kişiyi daha ilk 3 te görmek isterdim ama bu ilk üç kişi fikrimi değiştirdi.Umarım gelecek seneyede böyle güzel Msw kraleçelerimiz olur ��

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel röpörtaj olmuş gerçektende çok emek harcanmış.Ellerinize sağlık.Bu arada 1. olan pek güzel değil ama suiti çok yetenekliydi ve hepsinide tebrik ediyorum hak ettiler hheleki sookie.stardoll pes etmedi onu çok seviyorum çok başarılı.1. olmayı hakettiğini düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir röportaj olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Harika röportaj sıkılmadan okudum

    YanıtlaSil
  9. sokkie ye sevindim GoldenCandice. ye ağladım 1.ye bişe yapmadım :/ iyi oyundu bence ... sadece GoldenCandice. nin sonuncu olmasına çok üzüldüm ..NİCKİM= Prensesbina istek atabilirsiniz

    YanıtlaSil