Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

8 Ekim 2020 Perşembe

STARDOLL DEDİKODULARI | STARDOLL, DİSNEYDOLL MU OLUYOR?

16 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Sizlere daha önce eşi benzeri görülmemiş bir içerik ile geldim. Bu serimizde Stardoll tarihine damga vuran, klavyeden klavyeye toplu iğne gibi yayılan oyun dedikodularını listeleyeceğiz. 
İlk yazımızda "Disney Stardoll'u alacak" dedikodularını araştırdık.
Gelin inceleyelim:
Şimdi 2011 senesine gidiyoruz. Oyunun kurucusu Liisa'nın oyunu Mattias Miksche'ye satıp "hazurama" kullanıcı adı ile sadece bir oyuncu olarak Stardoll'da boy gösterdiği seneye.

Her şey yolunda ilerlerken Stardoll'un dedikodusever kullanıcıları arasında Disney'in Stardoll'u alacağı hakkında bir metin yayıldı:

Bu söylentiler oyuncular arasında hızla yayıldı. Durum o kadar ciddi bir hal aldı ki Stardoll ekibinden birkaç kişi ziyaretçi defterinde bunu açıklama gereği duydu.
Bir zamanlar oyunun sahibi olan Liisa, söylentilerin doğruluk payı olmadığına inanıyordu. Liisa, Stardoll'un sahibi olmadığı için oyuncular için yeterli bir açıklama değildi.

Diğer bir açıklama da Kore çalışanı Yuna.Stardoll'dan geldi. Yuna'nın tedirgin tavırları, oyuncuların daha çok paniğe kapılmalarına sebep oluyordu.


Oyuncular ziyaretçi defterlerinden yapılan açıklamaları zayıf bulunca "bize ulaş" bölümünden sormayı denediler. Gelen cevaplar, söylentilerin yalan olduğunu doğruluyordu.
Bunun gibi birkaç profesyonel cevap üzerine nihayet dedikodular son buldu.
Bu dedikoduları Türkçe olarak yayımlayan bir blog sitesi olmadığından ilk dedikodumuz bu olsun istedim. Yuna.Stardoll gibi bir çalışanı gördükçe Eda.Stardoll gibi bir ulusal bebeğimiz olduğu için şükrediyorum. Yuna.Stardoll şu anda aktif değil, aktif olduğunda da yararının dokunduğunu söyleyemeyiz (:
Stardoll, Disneydoll olsaydı halen oynar mıydınız? Bu serinin devamı gelsin mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

16 yorum:

  1. aslında disney oyunu alsa mutlu olurum belki güzel güncelemeler gelebilir

    YanıtlaSil
  2. kapak resmine bittim çekirdeğini al da gel dskfjskdjfksdjfksdjf

    YanıtlaSil
  3. bilmiyorum disney degüzel olabilir diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bence güzel olabilirdii *-*

    YanıtlaSil
  5. Disney'e bayılıyorum bence mükemmel olurduu *-*

    YanıtlaSil
  6. küçükken bu dedikoduları hiç duymamıştım tabii 9 yaşında dedikoduyla kim ilgilenir jkdbndgjnjksd

    YanıtlaSil
  7. Disney'i boşverin de bi kapak resmine bakın bence 😅😅😅 mükemmel yaa

    YanıtlaSil
  8. woow rüyalar gerçekleşiyor :)

    YanıtlaSil
  9. yani bilmiyorum güzel olabilir di galiba ben şimdi stardolla mesaj yazsam cevap verirmi acaba şimdi aynısını yazacam ne dicek :)

    YanıtlaSil
  10. Nobody:
    Really Nobody:
    Yuna.Stardoll: Bunun hakkında hiçbir şey duymadım

    YanıtlaSil
  11. merhaba abla suit incelme videona katılmak için 2 aydır bekliyorum umarımmmm bigün benide alırsın videonun altına stardoll hesabının altına yazdım bide buraya yazayım dedim hesabımın adı : prensini ne olur bakkkk

    YanıtlaSil
  12. Bence değiştirmesinler biz stardoll u stardoll olarak sevdik disneydoll vb. şeyler sayesinde sevmedik herşey para ile satın alınamaz !!! Bu şirket bilmem kaç yıldır var ve oynayan genç kızların çoğu bu şirkette bir gelecek düşündü hem satın almaktansa gidip YENI BIR SITE YAPABILIRLER çok saçma olur biz o siteyi beğenmeyede biliriz boşuboşuna stardoll bitmiş olur

    YanıtlaSil
  13. evet güzel olabilir ama ismini değiştirmelerini pek sevmem sanırım

    YanıtlaSil