Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

23 Ekim 2020 Cuma

BURAK.STARDOLL'UN INSTAGRAM ADRESİ

31 comments

Merhaba sevgili okurlarım! Lütfen kapak resmini yargılayıp "BU KAPAK RESMİ NE ÇÖSADNAÇSÖMDNFSAMÖDFNASÖDFB" tarzı yorumlar yazmadan önce beni anlamaya çalışın. Bir şekilde sizin dikkatinizi çekmem lazımdı, benim dikkat çekme tercihim de bu resimden yana oldu. Dikkatinizi çekmek istiyorum zira ortada büyük bir yanlış anlaşılma ve içine benim de dahil olduğum bir sazan avı var! 
Fazla zamanınızı almadan konuya geçmek istiyorum!
Birkaç gün önce copy yaptığı gerekçesi ile Stardoll hesabı kapanan Tiktok fenomeni Ayda Kutay, Stardoll'a sitem etmek için hikayesinde bir paylaşım yapmıştı.
Paylaşımda dikkat çeken nokta Ayda Kutay'ın sitemi değil, uyarı mesajını yollayan burak.stardoll'un soyadının yer almasıydı!
Bunu gören Stardoll tutkunları, Stardoll ekibinde yer alan Burak'ın soyadından yola çıkarak stalk işlemlerine başladılar. 
Burak Aydın isimli binlerce instagram hesabı vardı, bu da Burak'ı bulmayı imkansız kılıyordu.
Çok geçmedi ve @burakaydin.me adlı hesap hikayesinde çok kurnazca bir paylaşım yaptı!
İşte o story:
Bu paylaşımı gören yüzlerce Stardoll oyuncusu, hesabın burak.stardoll'a ait olduğunu düşünerek birçok ilgi mesajı yazdı! Hikayenin paylaşıldığı andan itibaren hesap, efsane bir etkileşim yakaladı. 
Paylaşılan hikayeden sonra @burakaydin.me kullanıcısı bir fotoğraf paylaştı. Yorumlara ateş atanlar mı dersiniz, "AMAN BURAK BEY YAPMAYIN YANARIZ" diyenler mi dersiniz. Kısacası fotoğrafın yorum kısmında her türden yorum vardı! 
@burakaydin.me kullanıcısının biyografisine "STAFF AT @stardoll" yazması üzerine işler daha da kızışmıştı! 
Tüm bunların üzerine sadece yarım saatte yaklaşık 200 takipçi kasmış, son fotoğrafına 400 yorum toplamıştı!
Bu hesabın resmen burak.stardoll'a ait olduğuna herkes inanmıştı ki orijinal burak.stardoll'dan gelen açıklama, gerçekleri gün yüzüne kavuşturmuştu!
İŞTE O AÇIKLAMA:

Bu mesajın üzerine @burakaydin.me adlı kullanıcı biyografisinden "STAFF AT @stardoll" yazısını kaldırdı! 
Ne yazık ki ben de bu kurnaz plana inanmıştım. Hatta röportaj yapma hayalleri bile kurmuştum. 
Yazımı bitirmeden önce, hiçbir Stardoll çalışanının kendi özel hayatını işine karıştıramayacağını, bunun zaten kurallara uygun olmadığını belirteyim. 
Siz bu kurnaz plana inanmış mıydınız? Düşüncelerinizi merak ediyor, yorumlarınızı bekliyoruz!

31 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Emeğine karşı hepsini okudum açıkçası Ayda kutay ın copy yapmasına sininrlendim.Hayır neden yapıyorsun hesabında para var zaten ry olmuşsun tiktoktan para kazanıyosun.Stardoll kurallarına aykırı bir şey neden yapıyosun!
      Tasarımcıların hakkına giriyorsun.Kaç saat uğraşıyolar onlar.

      Sil
    2. orası çok ayrı bir konu zaten. o olayı yazsam sayfalarca sitem ederim buraya. bir de utanmadan o copylere para verdim ben diyor :d.d.d.d bu arada teşekkürler <3

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. abla harbiden bu kapak fotoğrafı ne kljhkogjkıofşuhmlfs

    YanıtlaSil
  3. insanları böyle kandırmaya ne gerek var yanii -_- birkaç yüz takipçi için hem de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bir de adam üniversiteyi bile bitirmiş çalışıyor hatta.(bu bilgiden tam emin değilim ama)
      kazık kadar adamsın yaptığın iş, iş midir? direk hesap açsan 1 leveldeyken kendini royality yapsan gelen o 7000 sd ile kendine tip oluşturabilirsin.
      sonra 2-3 chat gez yayın msjı at tanıtımına ig adresini yaz madem çok açsın takipçiye (-_-)
      2 gündür bu burak.stardoll olaylarından sinirim bozuldu inş rüyama girmez :D

      Sil
    2. takipçi sayısı da 1749 olmuş :/ -_-

      Sil
  4. ben açıkçası zatem burak adlı çalışanın gerçek isminin burak olduğunu düşünmüyorum. Aslında birçok staff ın ismini ele alırsak genel olarak hepsinin adı o ülkenin en popüler en çok kullanılan isimleri. Eda türkiyede çok popüler burak da öyle. Kaldı ki aydın soy ismide çok yaygın bir soy isim. O yüzden her ikisinin de ismi stardollda öyle ama bence gerçekte isimleri çok daha farklı

    YanıtlaSil
  5. ve şunu da eklemek istiyorum eda.stardoll da bir zamanlar olduğu gibi bu stafflar etkin olmayı bırakıp bir zaman sonra yine etkin olduklarında ben çalışanın işten çıktığını ve yerine eda stardoll veya burak veya lisa için bile başka bir kişinin geldiğini düşünüyorum. Belki bu staff ekipleri hesapları aktifken bile değişmiş olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy çok mantıklı *-*

      Sil
    2. dediğin doğru zaten edanın yerine başkası geldi. zaten eski edanın adı da eda değildi .d

      Sil
    3. hatta söyleyeyim eski edanın adı zuhaldi, bunu bilmeyen yoktur sanıyodum varmış

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. abla attığın o story neydi ya haykırdım adsdasdlşskdşslşs
    ve paylaşman iyi olmuş insanları dolandırıp paralarını bile çalabilirdi :/
    bir de ayda kutayın storysinde niye burağın soyadı da yazıyor onu anlamadım ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hesabın kapatılırsa stardoll hesabında kayıtlı olan e mail adresine hesabının kapatıldığına dair bir mesaj gelir. Bu mesajı atan staff burak.stardollmuş ve soyadını da adının yanına eklemişş

      Sil
  8. kapak fotoğrafı aşırı mükemmel skndskjsd

    YanıtlaSil
  9. Bende aga çok yakışıklısın diye yorum atmıştım ama o burak staff olan burak dğlmiş bu beni üzdü ÖÇSAÖFÇDASÖFÇXCÖVÇXCÖÇVÖX

    YanıtlaSil
  10. abla stardoll saçma bir kural daha koymuş aynı baazardan 24 saat içerisinde sadece 5 ürün alabiliyormuşsun başka almak için 24 saat beklemen gerekiyormuş 2 sc dekor satan baazar buldum ve bişey alamıyorum HARİKA /:

    YanıtlaSil
  11. GECE 23.45 VE BİOSUNA TEKRAR STAFF AT @STARDOLL YAZMIŞ DELİRECEEEM YETER YETER BU NEEE

    YanıtlaSil
  12. Copylere para harcayanın stardollda kullanıcı adı neydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. silindi hesapları :
      aydamoz
      aydaloji
      aydakutay

      Sil
    2. Aydoloji'ydi sanırım

      Sil
  13. Bir de yüzsüz yüzsüz o copylere para verdim ben demiş. Adam o kadar emek harcıyor, gidip emeğini çalıyorsun, sonra sd vermiş. Salak zaten tiktokersin para yatırıyosun şimdi onların emeğini çalmaya ne gerek var? Br de diyorki kafanıza göre hesap mı kapatıyorsunuz. Copy yapmak stardoll kurallarına aykırı, copy yapan her hesap kapanır. Yani şu an sinirden kelimelerimi toplayamıyorum, nefretimi anlatamıyorum buraya sayfalarca nefret kussam yine az buna. Cidden aklıma mantıklı cümleler gelmiyor şu an.

    YanıtlaSil
  14. begüm abla feyza abla lütfen bana yardımcı olun ben 100 kişilik dudak çekilişini kazandım ama dudağım hala verilmedi nickim xrojin lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  15. Bence Burak gelen tepkilerden rahatsız olup biosunu ve hikayesini kaldırmış olabilir zaten staffların kendi hayatlarını işlerine karıştırmalarının uygun olmadığını siz söylemişsiniz (neden uygun olmasın bunu da anlamadım) bu yüzden de olabilir. Ben staff Burak'ın bu Burak olduğunu düşünüyorum.Ayrıca stardollun mailde ne gibi bir cevap vermesini bekliyordunuz.''Evet Burak Aydın benim, igdan takip edin'' mi diyecekti?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rahatsız olacağı şeyi neden biyografisine ekler sizce?

      Sil