Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

16 Eylül 2020 Çarşamba

STARDOLL'UN EN YARATICI OYUNCUSUYLA TANIŞIN: AllDolledUp

9 comments

Merhaba sevgili okurlarım. Harika bir insanla harika bir röportaj gerçekleştirdik! Harika insan kim mi? Hemen tanıtayım: bilgisayarlarınızı kastıracak türden odaları bulunan bir süit tasarımcısı, özgün yazıları olan bir Starblogger, gerçekçi tasarımlarıyla birçok Stardoll yarışmasını kazanan Stardesinger! Onu tanımlamak için buraya yazılacak daha çok şey var ama ben daha yazımın başında sizi sıkmak istemiyorum. Bu yazımızın konuğu, yukarıdaki sıfatlara tek layık olan kişi tabii ki: AllDolledUp! 10 parmağında 10 marifet desek yeridir. 
Hız kaybetmeden AllDolledUp'un 70 odaya sığdıramadığı harika temalı suitlerinden sadece birkaçını inceleyelim:





Şimdi de okurken keyif alacağınıza inandığım muhteşem bir röportaj ile baş başa bırakıyorum sizleri.
NOT: Röportaj metninde geçen Stardoll oyuncularının ismi kalın ve eğik yazı stili ile yazılmıştır. Kullanıcının adının üstüne tıkladığınızda sizi kullanıcının süitine yönlendirir.
ÖRNEK: ModaEla14

1-Stardoll'a nasıl başladın?
Stardoll oynamaya ilkokuldayken başladım. Bir arkadaşım bana e-posta vasıtasıyla bir davet bağlantısı göndererek Stardoll'u tanıttı. Giydirme oyunları ve online oyunlar, o zamanlar gençler arasında çok popülerdi. Yıllar içinde çok fazla hesap oluşturdum ama bu benim en uzun ömürlü hesabım. Ayrıca hesabım Eylül ayında 14 yaşına giriyor!

2-Süitleriniz efsane! Onları hazırlarken nelerden ilham alıyorsunuz?
Ben fikirlerin insanıyım! Gerçek hayatta çizim, resim yapmayı ve yaratıcı şeyleri seviyorum. Süit tasarımını bir tür dijital tuval olarak görüyorum. İki hesabımda yüzlerce temayı işledim ve 70 odayı da doldurdum. Hikaye anlatmayı seviyorum, odalarım genellikle bir hikaye anlatır. Bazen içinde bulunduğum ruh halimden, güncel olaylardan veya gerçek bir yapıdan ilham alıyorum. 
Ana hesabımda kişiliğimi yansıtacak şeyler var: Harry Potter temalı odam, Stardoll'un eski web sitesi, sanat, tarih, bilim, kültürel temalar ve şehir manzaraları.
İkinci hesabımdaki birçok süitim, Stardoll City'deki bir bebeğin hikayesini işliyor. Bu da Stardoll'a tutkumu yansıtma şekli.

3-Stardoll'da ne kadar zaman geçiriyorsun?
Şimdi yetişkinim ve tam zamanlı üniversite öğrencisiyim. Derslerim, ders dışı işlerim var ve bunlar beni çok meşgul kılıyor. Bu nedenle bazı günler Stardoll'u sadece bir saatten az oynayabiliyorum. Stardoll için daha az zaman harcamak ve boş zamanımı sanata harcamak için çaba sarf ediyorum. İşten, okuldan izin aldığımda Stardoll'da tasarım oluşturmak ve blog yazısı yazmak benim için çok eğlenceli (:
İnsanların oyunda sorumluluk sahibi olmaları gerektiğine inanıyorum. 
Eğer kendilerini depresyonda hissederlerse Stardoll başa çıkma mekanizması olarak kullanılacak yer değildir. Stardoll yerine yardım aramayı ve bir profesyonelle konuşmayı düşünmeleri gerekir.
Stardoll'a çok fazla zaman ve para harcamak bir yatırım değildir. Stardoll ve benzeri oyunlar kumar oynamak gibidir. Bağımlılık yapabilir ve günlük hayatınızı etkileyebilir. Notlarınız ve akıl sağlığınız kötüleşiyorsa lütfen okulunuzun danışmanlık hizmetlerine gitmeyi düşünün. Hatta birçok üniversitenin öğrenciler için mevcut psikiyatri merkezleri vardır (eğitim ücreti kapsamındadır.)
Eğitiminiz, Stardoll'da elde edeceğiniz her şeyden daha önemli ve kalıcıdır.

4-Stardoll'da çalışmak ister misin?
Zaten hiçbir maaş almadan Stardoll için çalışıyormuşum gibi geliyor. Haha şaka bir yana, Stardoll'da profesyonel olarak çalışmak, harika bir fırsat olurdu. Çok isterim! Şu anda üniversitemi tamamlamaya ve kariyerimi büyütmeye odaklanıyorum.

5-Bir süit hazırlamak kaç gün sürer?
Suitler, devam eden bir süreçtedir. Ya o süitle işim biter ya da onu sürekli güncellerim. Bir süiti kabaca hazırlamam sadece birkaç saatimi alıyor.

6-Stardoll'da pek çok dalda (tasarım, starblog, suit) yeteneklisin. Daha hangi dalda başarı elde etmeyi istersin?
2017'de Starblog ekibine katıldığımda ve Callie Con 2020 SNTHA yarışmasını kazandığımda Stardoll'daki bütün hedeflerimi zaten gerçekleştirdim. İlla ki bir dalda başarım olacaksa bunun MSW dalında olmasını isterim.

7-Stardoll idolünüz var mı? (İdolümsün.)
Çok tatlısın! Eskiden, rojda32’nin bu oyundaki çalışmalarından ve başarılarından çok ilham almıştım. Ayrıca, goonies4ver'i yaratıcı süitleriyle hatırlatmak isterim. O, bu oyunda sanatsal bir ikon ve onun unutulmasına asla izin vermeyeceğim.
Son olarak akaikitsune ve aomicchi de (ikisi de aynı kişi) 70 süit odası olan usta bir süit tasarımcısı.

8-Stardoll'da tasarımlarını en çok beğendiğin tasarımcı?
Pek çok tasarımcıyı seviyorum! Ride. ve birkaç kullanıcının altını çizmek istiyorum. 
Ride. (O harika bir insan ve sanatçı)
liability (Çok yetenekli) 
leticiamodi (İnanılmazın ötesinde)
Resmi StarBlog'umda düzenli olarak tasarımcılara yer veriyorum, bu yüzden yazılarıma göz atmayı unutmayın! Şu anda aktif olan tasarımcıların bir listesi:

AllDolledUp'a ait sosyal medya hesapları:
INSTAGRAM- @alldolledupstardoll 
DISCORD- @modernmaiden#1994

AllDolledUp'un bebeğine ait birkaç görsel:

AllDolledUp'un başarıları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sonraki röportaj konuğumuz kim olsun? Yorumlarınızı bekliyoruz.

9 yorum:

  1. odaları cidden harika ya , en çok da 4. resimdeki odası çok hoşuma gidiyor, çok güzel bir röportaj olmuş . emeğinize sağlık 💜

    YanıtlaSil
  2. JKROWLİNGSWORLD adlı kullanıcının suitine bakarmısın abla o daha da çok benzetmiş pişman olmazsın nolur bak

    YanıtlaSil
  3. Acayip yaratıcı bencee aşırıı iyi

    YanıtlaSil
  4. Odaları çok güzel cidden ve Begüm ablacım sende uğraşmışsın eline sağlık nickim SerenayHerZaman ❤❤❤

    YanıtlaSil
  5. harika tasarımları

    YanıtlaSil
  6. yiaa harry poter tasarmlarına eridimm 🥴

    YanıtlaSil