Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

15 Eylül 2020 Salı

STARDOLL MESLEKLERİ

14 comments

 Merhaba sevgili okurlarım! Bu oyunda zengin olmak için oyuna sadece para yatırmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Öyleyse çok yanılıyorsunuz. Emek harcayarak da para kazanmak artık mümkün! Kastettiğim şey tabii ki Stardoll Akademi değil. Gelin, herhangi bir statüye sahip olmamanıza rağmen size SD kazandıracak meslekleri inceleyelim.

1-TASARIM OYLAMA


Sadece bir tık ile yüzlerce SD kazanmak ister misiniz? O zaman bu iş, tam size göre. Son Moda Tasarımlar ekranında boy göstermek isteyen tasarımcılar, belirli miktarda SD ya da değerli ürün karşılığında tasarımlarını oylattırıyorlar. Genelde oyladığınızı kanıtlamak için ekran görüntüsü isterler. Ekran görüntülerini paylaşmak için de Instagram ya da Facebook kullanabilirsiniz.


2-OY VER ÖDÜL KAZAN
NCG/CG deneyenler, rakiplerine fark atmak istediklerinde vote=gift yayını atarlar. Kimileri ödülleri gerçekten vermeyebilir, kimileri de hediyeyi verir ama hediyesi hi cake olur. Böyle bir yayın atanın niyetini anlayamayız fakat şanslı gününüzdeyseniz dilek listenizden güzel bir ürün kazanabilirsiniz.

3-OY TOPLAMA
Çevreniz genişse bu iş tam sizlik! Arkadaşlarınıza x kişisini 5.5 oylamasını söyleyip x kişisinin ziyaretçi defterine sizden geldiğini belirtmesini istemeniz yeterli olacaktır.

4-FAKE KASMA
Hangimiz fake bir hesap açıp onu 12.seviyeye getirmedik ki? Eğer dilek listesinden daha farklı istekleriniz varsa herhangi bir oyuncuyla anlaşıp güzellik salonundaki saçlardan, dudaklardan, maskelerden isteyebilir ve karşılığında onun dilek listesini alabilirsiniz. 

Bu serinin devamını gelmesini ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

14 yorum:

  1. ay süper olmuşş bilgilendirme için teşekkrülerr bu arada saburum ilk <3

    YanıtlaSil
  2. emeğinize sağlık galiba ilk

    YanıtlaSil
  3. 1.cok karli ben 350 sd kazanmjstm

    YanıtlaSil
  4. Bende 1. ciden baya sd kazanmıştım *-*

    YanıtlaSil
  5. emeğinize sağlık devamı gelirse çok güzel olur *-*

    YanıtlaSil
  6. 2 ve 3 biliniyor ama 1 i nasıl yapcağımı bilmiyordum teşekkürler abla

    YanıtlaSil
  7. Begüm keske bloğu sen devralsan. Şu baştaki fotoyu da degistirsen. Hep senin içeriklerini görsek

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar yakın zamanda 17 level hesap kasacağım ve büyük ihtimal içinde 100e yakın sd bulunur(zzeymira nickiyle bana ulaşabilirsiniz) açacağım hesaptan farklı bir ürüne ödemeyi yapıp tek part saç ayırtmak istiyorum lütfen beni ekleyip mesaj bırakın ödeme yapacağım hesabın ismini bana ulaşana mesaj olarak bırakırım iyi akşamlar❤❤❤❤❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zzeymira hesabına ayırtacağım kendi hesabım

      Sil
  9. Ayy eline sağlık Begüm abla devamı gelsiin *-*

    YanıtlaSil
  10. devamı gelsin kesin ya 1. yi bilmiyodum mesela sayenizde öğrendim (^^)

    YanıtlaSil
  11. peki benim hesapları 17 yapıp kendi bazarımdan alışveriş yapmam �� fakirim napıyım

    YanıtlaSil