Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

31 Ağustos 2020 Pazartesi

YAYIN AKIŞI DURDURULDU!

14 comments
Merhaba sevgili okurlarım! Akşama doğru yayın akışı gayet normal ilerliyorken birbdenbire durduruldu. Fazla geçmeden Stardoll, resmi ve bir o kadar da yetersiz bir açıklama yaptı.
Gelin inceleyelim:
"Merhaba Bebekler,


Bazılarınızın farkettiği gibi broadcast hizmetimizi tekrardan bir süreliğine bakıma aldık ve teknik ekibimiz spam sorunlarını gidermek için çalışmaktadır. Bu nedenle teknik ekibin çalışması devam ettiği sürece yayın özelliğimizi kapalı tutacağız. 



Eğer yayınlanmamış bir yayınınız olduysa, lütfen bize ulaş kısmından harika bir ekip olan Stardoll Müşteri Destek ekibimize iade başvurularınızı iletiniz.
Teşekkürler ve herkese iyi günler!"

Dileriz en son yaşadığımız yayın mesaji faciasına benzemesin. Tam 2 hafta beklemek zorunda kalmıştık çünkü. Alışverış yapamaz olup NCG denemekten korkar olmuştuk.
Sizce yayın akışı ne zaman açılır? Yorumlarınızı bekliyoruz.

14 yorum:

  1. umarım en kısa zamanda geri açılır

    YanıtlaSil
  2. Off umarım en kısa zamanda açılır. Partide de bir hacker herhalde 4 5 sayfa üst üste parti açmıştı öğlen Begüm ablaa :(

    YanıtlaSil
  3. of ne istiyorlar yayın mesajından ne güzel hep 5 sc ye dövme bulmuştum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy nerden buldun bana ulaaaaş lutfen x_ella2

      Sil
    2. Banada lütfen mesaj atar mısın yaaa nerden bulduuun ♥♥♥

      Sil
    3. Nickim SerenayHerZaman ♥ Yani hangi kullanıcının bazaar ından buldun ☺

      Sil
  4. Bence yine uzun süre açmazlar :(

    YanıtlaSil
  5. saelam kezbanmal1 adlı kulanıcı hesabımı çalmaya çalışyor rapor edermisiniz lütfen ayrıca arkadaşlarınıza iletirmisiniz lütfen lütfen lütfen

    YanıtlaSil
  6. Alışveriş işi beni üzdü tamda tekrar ss olcaktım neyseki siz varsınız blogta bulabilirim 😊

    YanıtlaSil
  7. bence bu daha uzun sürer ama kısa sürsün istiyorummmm

    YanıtlaSil
  8. belli sıkıntıları gidermeden yayın akışını açmaları yanlıştı zaten. ki bence bu kısa süreli bir çözüm. dün fark ettiyseniz eğer random atılarak açılan hesaplardan sürekli gossip gossip gossip... diye mesaj atılıyordu. ne n/cg ne de bazaar reklamlarına ulaşılıyordu onlar yüzünden. açıkçası çoğu insanın oyuna karşı yavaş yavaş güveni kırılıyor çünkü korka korka yayın mesajına tıklıyoruz korka korka partilere giriş yapıyoruz. oyun adobe flash playerdan kurtulmaya çalışırken ciddi güvenlik açığı yaratıyor.

    YanıtlaSil
  9. heryer hackerrr dolu ya :(

    YanıtlaSil
  10. Aslında yayın akışı normal ilerlemiyordu. Olay şu; pazar gecesi geç saatlerde yeni açılmış bir hesap "gossip (dedikodu)" şeklinde sürekli spam mesaj atmaya başladı. Bir kişi diyorum çünkü ardından gelen ve diğer mesajları engelleyen bu spam hesapların adları birbirine benzer şekilde büyüklü küçüklü harflerden random bir şekilde oluşan ve hepsi aynı ülkeden kullanıcılardı, bu yüzden yine bir hack vakası yaşanmış olabileceğini düşünüyorum; sonuçta hepsini bir kişi yapmış olduğuna inansam da tüm hesapları aynı anda kullanıp hepsinden aynı anda yayın mesajı atması imkansız :/ Gece saat 12yi geçtikten sonra, pazartesi günü, "only fans" şeklinde mesajlar atmaya başladı. Ve bu neredeyse 1 gün dürdü. O an anlamıştım bir şeylerin ters olduğunu çünkü malum herkes onlyfans adlı sitenin hangi amaca hizmet ettiğini biliyordur :S Cidden bu şekilde yayın mesajı kullananların amacını anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyorlar :( -imdylover5

    YanıtlaSil
  11. yayın akışıyla alakalı değil ama ceren.gk 3 aydır inaktif olmasına rağmen ncg olmuş gördünüz mü? stardoll bi kendine mi gelsen acaba?

    YanıtlaSil