Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2020 Perşembe

YARIŞMALI KOMBİN ÖNERİLERİ #11

10 comments


Herkese selam! Ben Aphrodite

Bugün yarışmalı kombin önerileri serimizin 11.si ile sizlerleyimmm. Dünkü aksaklık için hepinizden özür dilerim. Bundan sonra acil bir durum olmadıkça serimiz her gün aralıksız yayınlanacak.

Bana kombin önerilerinizi aphrodite.sd instagram hesabından gönderebilirsiniz. Beğendiğim kombinleri bebeğinizin ismi ile  birlikte paylaşabilirimm. İstediğiniz parçaları kombinleyip kullandığınız ürünleri belirterek yollamalısınız!! Tek şart kullandığınız ürünlerin hepsinin hala starplazada mevcut olması💋💖

Bu arada dün tasarım challenge'ın sonuçları açıklandı. Kazananları ve muhteşem tasarımlarını görmek isterseniz tıklayabilirsiniz.

Bugün kombinleyeceğimiz parça stardoll feat mağazasında 200 sc gibi bir fiyata bulabileceğiniz harika bir kalem etek!


BUGÜN DE BU KALEM ETEĞİ EN GÜZEL KOMBİNLEYEN BEBEĞE DİLEK LİSTESİNDEN BİR ÜRÜN HEDİYE EDİYORUMM 💋


Şartlar ise çok basit:


ÖNEMLİ: Eğer ekran görüntüsü ile uğraşmak istemiyorsanız kombininizi benim suitimde benim dollum üzerinde oluşturup tanıtımınıza ekleyebilirsiniz.


·      ** Eğer ürün sizde halihazırda varsa tanıtımınıza  ekleyip’’ stardollhayraniyiz.blogspot.com tek ürün kombin yarışması içindir’’ yazıp kombininizi paylaşmalısınız.


·      ** Eğer ürün sizde bulunmuyorsa https://hizliresim.com/ sitesini kullanarak yorumlara linkini bırakabilirsiniz. 

·     **  Bu şartları yerine getirdikten sonra yorumlara kullanıcı adınızla beraber katıldım yazarsanız kontrol edileceksiniz. Tanıtımınızdaysa ‘’tanıtımımda’’ yazmayı unutmayın.

NOT: HER GÜNÜN KAZANANINI BİR SONRAKİ YAZIMDA PAYLAŞIYORUM SÜRENİZ ERTESİ GÜN SAAT 13.00'A KADAR.

herkese başarılar diliyorumm..


1.KOMBİN



İlk kombinimiz ciddi tiplerin severek kullanacağını düşündüğüm bir kombin oldu. Cropta ve cekette beyaz kullanmak,etek ve şapkayı patlattı ve kombinin star parçları haline getirdi. Son olarak da düzgün giyemediğim nude ayakkabılarımla kombini tamamladım. Siz kombini nasıl buldunuz?

BU GÖRÜNÜMÜ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:

💋 STARDOLL FEAT arb inspired skirt
💋 PEARLS burgundy oversized fur hat
💋 VINYL open beige heels
💋 VINYL pearls necklace
💋MM FASHION white crisp top
💋 MM FASHION white crips one side blazer



2.KOMBİN



2.kombinimiz de daha çok ciddi tiplerin tercih edebileceği tarzda oldu. Zaten tatlı tiplerin kalem etekle pek arasının olduğunu düşünmüyorum. Bu kombinde bir önceki gün kullandığımız siyah büstiyeri kullandım ve sanki tek parça bir elbise görünümü vermeye çalıştım. Siz bu kombini nasıl buldunuz?

BU GÖRÜNÜMÜ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANDIĞIM ÜRÜNLER:


💋 STARDOLL FEAT arb inspired skirt
💋 VINYL black leather top
💋 BASICS long coat black
💋 VINYL white black heels


YARIŞMALI KOMBİN ÖNERİLERİ #10 KAZANANI:

Kazanana dilek listesinden bir ürün hediye ettiğim yarışmalı kombin önerileri serimizin 10. kazananımimi_cece " oldu.  Ben yaptığı kombini aşıırı beğendim. 2.kez kazandığı için de ayrıca tebrik ediyorum.💋



Siz de göz atabilesiniz diye yaptığı kombini aşağıda paylaşacağım:




Yazımı bitirmeden önce rahatsız olduğum bir konu hakkında açıklama yapmak istiyorum. Bir önceki kombin önerilerinin altına gelen bir yorumda kişiye göre kazandırdığım iddia edilmiş. Kimsenin yanlış düşünmesini istemem. Samimi olduğum arkadaşlarıma zaten sürekli hediyeler yolluyorum ve sırf bu şekilde düşünülmesin diye onları yarışmalara dahil etmiyorum. Yarışmalı kombin önerileri serimizde de belli bir kitle oluştu ve her gün neredeyse aynı kişiler yarışıyor. Ben de her gün aynı bebeğin kazanmaması için daha önce kazanmamış ve kombinini beğendiğim bebeklere bir şans vermek istiyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur ve sizin de canınızı sıkmamışımdır 💖



Bir önceki yarışmamızın yorumlarına giderek tüm yarışmacıların stillerini inceleyebilirsiniz. Herkes git gide harika kombinler yapmaya başladı, karar vermek benim için çok zor!! Tüm yarışmacıların kombinlerini ve tarzlarını incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

katılan herkese çok teşekkür ediyorum💋


KOMBİNLER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN XOXO








10 yorum:

  1. Öncellikle teseşşkür ederim♥ Arkadaşlar burda yarısmaya katılan zaten 10-15 kişiyiz illa kazananlar tekrara düşecektir ve kişiye göre seçilse her gun 1. yapar istediği kişiyi ama nerdeyse tum yarısmalarda farklı kişiler seçildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katıldığımı belirtmeyi unutmuşum nickim mimi_cece

      Sil
  2. mimi_cece'nin kazanmasına çok sevindim. kombinini bende çok sevmiştim. tebrik ederimmmm.

    YanıtlaSil
  3. kombinler harika ama bayramdan dolayi stardolla giremeyecegim katılamiyorum basarilar

    YanıtlaSil
  4. katılıyorum nickim azra724

    YanıtlaSil
  5. katılıyorum tanıtımımda bulabilirsin nickim yolodi :))

    YanıtlaSil
  6. https://hizliresim.com/bpjoxo https://hizliresim.com/w5nfxh nick:alaca_girl_
    bence yarışma hiç bitmesinn çok güzel kazanmasam bile zevkle yapıyorum kazanmak falan önemli değil benim için yeni kombinler falan görüyoruz çok güzell <3

    YanıtlaSil
  7. katılıyorum tanıtım da. nickim: monalisax

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler kombinlerinizdeki ürünler çok uyumlu olmuş kazananlarda hakettiği için kazanmış herkese iyi bayramlar sevgiler

    YanıtlaSil