Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2020 Perşembe

HERKESİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİREN O MESAJ! FLASH DESTEĞİ DURUNCA STARDOLL'A NE OLACAK?

3 comments


Herkese selam, ben Aphrodite

Bugün sabah saatlerinde instagramda birçok bebeğe stardolldan bir mesaj geldi:




Mesajda yazanları aynen çeviriyorum: 

Selam cutemarouska, Yıl sonunda flash player desteği kesileceği ve destek ekibimizin birçoğu da görevlerini terk etmek zorunda kalacağı için Stardoll, 10 Ağustos 2020'de ek bir bildiri gelene kadar  oyunun bazı bölümlerini kapatma kararı aldı ( ve hatta oyun tamamen kapatılabilir).  Tüm oyuncularımıza ödedikleri miktar kadar geri ödeme yapacağız ve bu kararla ilgili sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

saygılarımla,amber, stardoll destek ekibi

Bu story'i atan bebekle de konuştuğumda  mesajın fake olduğunu,kendisinin de bir an çok korktuğunu belirtti.

Feyza bir videosunde stardoll ekibinden gelen mesajları ve kendini stardoll ekibindenmiş gibi göstermek isteyen kişilerin mesajlarını nasıl ayırt edebileceğinizi anlatmıştı. Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Gördüğünüz üzere yukarıda stardolldan geldiği düşünülen mesajdaki profil fotoğrafı kısmında stardoll logosu yok. Bu yüzden bu mesajın gerçeklik payı da yok.
 Zaten royalty grubunda dusty-lynn (staff) yaptığı açıklamada stardoll'un flash desteği konusunda var gücüyle çalıştığını ve oyunun kapanmayacağını söylemişti.açıklamayı okumak için tıklayabilirsiniz.
Eğer böyle bir durum olsa stardoll bu mesajı sadece belirli üyelere değil,her üyeye gönderirdi. Eğer bu mesajı aldıysanız endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok,mesaji direkt olarak silin ve stardoll destek ekibine bildirin.


Gelişmeler için bizi takipte kalın!!

Siz buna benzer mesajlar aldıysanız yorumlarda paylaşmayı unutmayın

3 yorum:

  1. ilk yazıyı okuduğumda korkmuştum sonra fake olduğunu öğrendim ama bence bilgisayar oyunu yapabilirler

    YanıtlaSil
  2. ay bir an çok korktum ve hüzünlendim ama bir an yani :)

    YanıtlaSil
  3. ayy çok korktumda fake olduğunu öğrenince korkun dindi. nickim:Fatma_Berre3.5

    YanıtlaSil