Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

23 Temmuz 2020 Perşembe

FACEBOOK STARDOLL GRUPLARI

7 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Bildiğiniz üzere Broadcast akışı durduruldu. Broadcast akışının durdurulması "Biz şimdi nasıl starbazaar arayacağız?" sorularını akıllara getirdi. Alışveriş tutkunları sakın endişelenmesin. Facebook ve İnstagram, ticaret için çok güzel bir alternatif olabilir! Stardoll için kurulmuş büyük Facebook grupları, ticaret tutkunları için ideal! Bu gruplarda sadece alışveriş değil; aile ortamı, bolca çekiliş ve hediye bulacaksınız.
Sizin için Stardoll adına kurulmuş büyük Facebook gruplarını listeledik. Bebeğinize bir Facebook hesabı açıp gönül rahatlığıyla gruplara katılabilirsiniz.
1-💎Stardoll Worland💎 (Buraya tıklayarak ulaşın.)
Facebook'un en büyük Stardoll sayfalarından biri olan bu grubun 6.776 üyesi bulunuyor. Kime sorsanız ilk olarak size bu grubu önerecektir. Tasarımcıların yeni saç duyurularını da bu kulüpte bulabilirsiniz. Birçok ünlü tasarımcı üyesi bulunuyor.
2-THE END OF THE F**KİNG STARDOLL (Buraya tıklayarak ulaşın.)
Her dakika yeni bir paylaşım yapılan bu grubu çok seveceksiniz. Bu grubun ise 5.428 üyesi bulunuyor.
En güzel kapak fotoğrafına sahip olan grup. Sadece resmi için bile katılmaya değer. Bu kulübün ise tam 1.043 üyesi var.
1.336 üyesi olan bu grupta aradığınızı bulacaksınız.
 10.357 üyesi bulunan bu grup, Stardoll Facebook'un en fazla üyeye sahip platformları arasında. Birçok ünlü tasarımcı, saç tasarımlarını bu kulüpten duyuruyor.
Şimdi de Facebook gruplarında kullanılan kısaltmaları öğrenelim;
HM=How much?=Ne kadar?
Aiy=Yorumlara ilk yazanın bir ürun kazandığı yarışma türü.
Tax=Mesela ürünün fiyatı 300 SD'dir fakat satın aldığınızda ürünün sahibine Stardoll'un aldığı %10'dan dolayı 270 SD gider. Eğer satıcı kendisine 300 SD gelmesini istiyorsa ürünün yanına 300 SD TAX yazar ve ürünü 333 SD'ye koyar.
PP=Her bir parçası
Merak ettiğiniz bir şey olursa yorumlarda belirtmekten çekinmeyin. Sevgiyle kalın!

7 yorum:

  1. teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinn

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. facebook gruplarını bende takip ediyorum ve baya yararlı oluyor ama şu kısaltmaları hep merak ediyordum teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bu gruplara ilk katıldığımda çok merak ediyordum, takıla takıla öğrendim

      Sil
  4. EN IYI 5 STYLISTTE 1. stilist BeautyStaroly1 de kadın ve erkek iki kişi görünüyor ama evini ziyaret edince farklı biri var üstelik diğe stilistlerin profil fotoları varken onunki farklı anormal bi durum var gibi ? bakar mısnız?

    YanıtlaSil