Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

1 Haziran 2020 Pazartesi

TASARIMCILARI YAKINDAN İLGİLENDİREN YENİ ONE-STOP KURALI!

1 comments
Merhaba sevgili okurlarım. Yaklaşık 6 saat önce Stardoll, tasarımcıları yakından ilgilendiren yeni bir blog yazısı hazırladı. Gelin yakından inceleyelim.

Orijinal hali: 
Hey Dolls! Lately, we've been seeing some new kinds of designs coming from our amazing StarDesigners. Specifically, they've been using proxies to create 'flat' versions of colors. While we are sure no harm was meant and the intention was to create new and more varied items in StarDesign, ultimately, the One-Stop Rules are being broken, as using proxies and programs of any kind is prohibited. 
Going forward, these designs are not allowed to be created. If you are a StarDesigner who's used them, you may receive a warning over the next day or two alerting you to this rule. Continuing to use a proxy to create flat colors after the posting of this message can lead to account closure. Items created and then purchased after this post may be removed and we will not send refunds for the purchases.
As always, copying designs by other StarDesigners will lead to immediate account closure. If you're reporting copycats, as a reminder, please use the REPORT tool on the specific item that was copied, and include in the message the original designer's username. Thank you to our StarDesigners, who are constantly evolving and learning new tricks to improve their skills, and to all of our members who follow the One-Stop Rules.
Regards,
The Stardoll Staff

Türkçe çevirisi: 
Hey Bebekler! Son zamanlarda, şaşırtıcı StarDesigners'ımızdan gelen yeni tür tasarımlar görüyoruz. Özellikle, renklerin 'düz' sürümlerini oluşturmak için proxy'ler kullanıyorlar. Hiçbir zararın kast edilmediğinden ve niyetin StarDesign'da yeni ve daha çeşitli öğeler yaratmak olduğundan emin olsak da, sonuçta, herhangi bir proxy ve programın kullanılması yasak olduğu için One-Stop Kuralları ihlal ediliyor.
İleride, bu tasarımların oluşturulmasına izin verilmiyor. Onları kullanan bir StarDesigner iseniz, ertesi gün veya iki gün boyunca sizi bu kurala karşı uyaran bir uyarı alabilirsiniz. Bu iletinin gönderilmesinden sonra düz renkler oluşturmak için proxy kullanmaya devam etmek hesabın kapatılmasına neden olabilir. Bu gönderiden sonra oluşturulan ve satın alınan öğeler kaldırılabilir ve satın alma işlemleri için geri ödeme yapmayacağız.
Her zaman olduğu gibi, diğer StarDesigners tarafından tasarımların kopyalanması hesabın derhal kapatılmasına yol açacaktır. Bir hatırlatma olarak kopyaları bildiriyorsanız, lütfen kopyalanan öğedeki REPORT aracını kullanın ve iletiye orijinal tasarımcının kullanıcı adını ekleyin. Becerilerini geliştirmek için sürekli olarak yeni hileler geliştiren ve öğrenen StarDesigners'larımıza ve One-Stop Kurallarına uyan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Stardoll Personeli

Anlamayanlar için ise kısaca bir de biz anlatalım: Bazı tasarımcılar Stardesign'de mevcut olmayan bazı renkleri kullanmak için değişik siteler ile yeni renkler ekliyorlarmış. Stardoll ise bu durumu engellemek için One-Stop Kurallarına bunun adına yeni bir kural eklemiş.

Stardoll'da mevcut olan boya paletleri:

Stardoll tepeye tırmanış görevi → Gitmek için tıkla.
Stardoll stillendirme görevi → Gitmek için tıkla.


1 yorum: