Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

26 Mayıs 2020 Salı

KEŞKE KALDIRILMASAYDI DEDİĞİMİZ ÖZELLİKLER

6 comments
Merhaba sevgili okurlarım.
Bugün sizler için oyunda yapılan gereksiz değişikliklerin listesini hazırladım. Bu değişiklikler gereksiz olmak ile kalmamış yeri geldiğinde oyunu geriletme seviyesine bile getirmiştir. Gelin bu listeyi beraber inceleyelim.
                                               1-STARMOVİE'NİN KALDIRILMASI



Stardoll'da film çekebilmemizi sağlayan koca yürekli uygulama; STARMOVİE! Maalesef ki bu uygulama günümüzde aktif değil. Adobe Flash Player desteklemediği için yaklaşık 3 sene önce veda ettik bu uygulamaya. Raf ödüllerindeki yeri ise asla kaldırılmadı. Starmovie kaldırıldıktan önce raf ödüllerindeki kupayı aldıysanız ne mutlu size. Alamayanların içinde ise ukte kaldı.

                                            2-CREWLER'İN KALDIRILMASI!
Bildiğiniz üzere oyunun düzenini sağlamak ile yükümlü olan kullanıcılara Crew deniliyordu ve bu kullanıcıların tanıtımlarında Crew olduklarına dair bir logo bulunuyordu. Stardoll Admin yaklaşık bir buçuk sene önce Crewler'in kaldırılması ile ilgili bir blog yazısı yayınladı. Crewler oyunun düzenini büyük ölçüde etkiliyordu. Oyunda yaşanan gelişmelerde danışacağımız birisinin olması çok iyi oluyordu. Özellikle Türk Crewler gerçekten işinin hakkını veriyorlardı. En küçük gelişmede dahi bize bilgi aktarıyorlardı. Bana sorarsanız Crew sisteminin kalkmaması gerekiyordu. Şimdi bilgi sahibi olmak için Stardoll'a mesaj atmamız gerekiyor. Umarız bu sistemi, eski Crewler ile birlikte geri getirirler.

3-CHATTE OFFLİNE OLMA ÖZELLİĞİ


M.Ö. önce bir görüntü ile karşınızdayım. Stardoll'un ilk dönemlerinde chatte offline olabiliyordunuz. Özellikle bu durum, arkadaşlarıyla konuşmak istemeyenler için ideal bir özellikti. Keşke kaldırılmasaydı dediğimiz özellikler arasında listenin en başına koyabilirim.

Sizin de bu listeye eklemek istedikleriniz var mıdır? Kaldırılan özellikler hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı bekliyorum.


Stardoll tepeye tırmanış görevi → Gitmek için tıkla.
Stardoll stillendirme görevi → Gitmek için tıkla.

6 yorum:

  1. Crew'ler kesinlikle geri dönmeli. Çoğu oyunda mentor tarzı soru sorulabilecek ve kolay ulaşılabilir görevliler oluyor zaten. Stardoll da bu uygulamayı geri getirse süper olurrr

    YanıtlaSil
  2. ablacım inşallah kanalınız daha da büyür insanlar bunlardan faydalanır seni seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Evlerdeki dolaplar da çok güzeldi. Askı falaan... Gözümde canlandı bi an fdksfjsdkflds ah bee

    YanıtlaSil
  4. halı vardı 7sc şimdi 8sd sc kalsaydı ya

    YanıtlaSil
  5. proxy ayarlarıyla oynar yabancı devletlerdekilere özel gelen bedava hediyeleri kazanırdık ya ne güzeldi o günler

    YanıtlaSil