Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

21 Mayıs 2020 Perşembe

EDA.STARDOLL GERİ DÖNDÜ!

7 comments
Merhaba sevgili okurlarım,
Bildiğiniz üzere geçen günlerde Stardoll'da aksilikler üst üste gelmiş bunun üzerine Stardoll Hayranı kanalımızda Feyza bir video (videoya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz) yayınlamıştı. Bu videoda oyuna gönderdiğimiz bazı mesajlar ve oyunun bize verdiği cevaplara dayanarak Eda.Stardoll'un oyunda aktif olmadığını iddia etmiştik. Ki diğer kanıtlara da bakarak Eda.Stardoll'un oyunda aktif olmadığını kanıtlamıştık. Oyunda yaşanan bu zor günlerden olmalı ki Eda.Stardoll resmi bebeğimiz oyuna geri döndüğünü, suitini yenileyerek belli etti! 
                     
                                                     YENİ KAYDEDİLEN SUİT !                                                  

DÜN KAYITLARA GEÇEN SUİT 
                                                     
Bizler bu habere çok sevindik. Sizce Eda.Stardoll resmi bebeğimiz kalıcı olarak aktif olur mu? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlara bekliyoruz. En güncel haberler ve çekilişler için takipte kalın!


Stardoll tepeye tırmanış görevi → Gitmek için tıkla.
Stardoll stillendirme görevi → Gitmek için tıkla.

7 yorum:

  1. Eda.stardoll resmi bebeğimizin dönmesine çok sevindik size vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz ^-^

    YanıtlaSil
  2. çok sevindim bnde lara-1212 bn

    YanıtlaSil
  3. farkettiniz mi bilmiyorum ama Eda.Stardoll 3 yıldır özel meseleleri yüzünden izinli, hesabını da Stardoll ekibi yönetiyor.

    YanıtlaSil
  4. Ya çok güzel bir haber bize bu bilgiyi verdiğiniz için çok teşekkürler Begüm abla ve Feyza abla😊😊

    YanıtlaSil