Stardoll Blog Türkiye

♡ Stardoll Hayranı YouTube kanalımdan sonra Stardoll Hayranıyız blog'uma hoş geldiniz. Burada tüm bedavalara, son dakika haberlere, güzellik sırlarına ulaşabileceksiniz ♡

Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2020 Pazar

19 MAYIS COŞKUSU EN GÜZEL STARDOLL'DA YAŞANIR!

6 comments

Merhaba sevgili okurlarım. Bugün çok özel bir günden bahsedeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti pencerelerine tek bir amaçla bayrak astıran o günden. Gençleri, haftalarca bir tören hazırlama telaşına sokturan o güzel günden!
Biz Türkler böyleyizdir. Her özel günün hakkını vererek kutlarız, sanki o günü ilk ve son defa yaşarcasına! Hele ki o gün, Türkleri küllerinden yeniden doğduran kutsal bir gün oldu mu tadından yenmez. Coşkumuz sokaklara değil piksellere dahi sığmaz. Piksellerden kastettiğim şey tabii ki Stardoll. O gün, herkes suitini Türk Bayraklarıyla kaplar, yabancı ülkelerin chatlerine gidip "As bayrakları as as." tarzında şeyler söylenir ve mağazadan Yunan bayrağı alıp şölenleri protesto eden vatandaş bir güzel linçlenir. Emin olun bunları düşünmek bile biz Stardoll oyuncularının tüylerini diken diken yapmaya yetiyor.
Açıkçası ben bu sene yapılacak olan Stardoll kutlamalarını çok merak ediyorum. Bu bayram, her sene geçirilenden daha farklı olacak çünkü. Evlerde tıkılı kalan biz corona mağdurları sokaklara sığmayan coşkuyu bu sene daha fazla tutku ile Stardoll chatlerine sığdırmaya çalışıp her yeri inleteceğiz!
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun. Sevgiyle kalın!


Stardoll tepeye tırmanış görevi → Gitmek için tıkla.
Stardoll stillendirme görevi → Gitmek için tıkla.

6 yorum:

  1. Teşekkür ederiz. Sizinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  2. bu kadar düşünmüsünüz yazmışsınız elınıze sağlık

    YanıtlaSil
  3. sizi seviyorum feyza abla lütfen isteğimi kabul et ben lara-1212

    YanıtlaSil